MatesW Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Zdravím možná budu mít hloupý dotaz, ale je možné nějakým způsobem pustit PS3 i bez zapojené mechaniky?? Nebo je třeba, aby byla zapojená, jinak se PS3 nezinicializuje?? Díky mockrát za odpověď Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 nevím jestli to už někdo zkoušel:D ale stačí když ji má někdo rozbitou tak ps3 spustí ale hry ne:D jen ty z psn Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Ano, to jo. Ale zajímá mě to v tom případě, když ta mechanika tam není vůbec.. Jdu si zítra pro PS3 a brácha mi z něj sebral mechaniku..tak mě zajímá, jestli to vůbec spustím. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 jo to asi jo ale moc si nezahraješ :) jen dema nebo stažený hry z psn ty za který se platí Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Jo, to je mi jasné... před chvílí jsem mu volal, a říkal mi, že PSko nejde zapnout...problikne prý zeleně, pak žlutě, pak zas zeleně a pak bliká červeně-a mezitím 3x pípne...takže asi bez té mechaniky to nepůjde :cry: ale kdyby měl někdo nějaký nápad, napište,,,třeba to půjde nějak oěidit...snad. Anebo..nenašel by se někdo, kdo by střelil nefunkční mechaniku..popř. jen elektroniku z ní?? Pak by to snad už mělo jít Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 já těm mechanikám moc nerozumim jestli náhodou neni vyrvaná nějak se silou a proto to nejde zapnout fakt nevím Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Nene...ta mechanika v tom PS3 vůbec není. je vytažená ven..... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 a jakej byl vůbec důvod ji vytahávat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Bratr mi ji sebral.... měl na chatě svoju PStrojku a tu chatku vykradli...tak o ni přišel.... Ale měl doma ještě jednu, ale bez mechaniky...tak mi sebral moji :( Nj..nemám to lehký... :cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 takže dohromady by jste měli tři ps trojky jo? http://www.playcentrum.cz/opticka-mechanika-kes-410aca-ps3-548601.htm tady je nějaká mechanika a nebo zajdi do servisu at ti ji tam daj.ale to asi bude něco stát... :bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 corvette Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Bratr mi ji sebral....měl na chatě svoju PStrojku a tu chatku vykradli...tak o ni přišel.... Ale měl doma ještě jednu, ale bez mechaniky...tak mi sebral moji :( Nj..nemám to lehký... :cry: Nic mi do toho neni, ale chces rict ze mu ukradli PS3 a mel jeste jednu bez mechaniky tak si vzal tvoji uplne v poradku PS3 a bez tvyho vedomi z ni vyrval mechaniku ? To bych ho asi zabil hele,,,:? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 neo.a Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 to ja taky tak mu řekni at si ho střídáte ne?.D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zhoolender_CR Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 jn.Jestli ta ps3 byla tvoje,tak bych mu to nedovolil aby z moje milovane ps3 neco vyrval :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MatesW Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Tak ty PSka jsou v podstatě jeho..já měl to jedno jen půjčený :cry::cry::cry: V té, co mu šlohli, mu tenkrát odešla mechanika, tak si ji vzal z domu-z toho druhýho PSka a strčil ji do PS na chatě, pač tam bývá časteji než doma. A to třetí sem měl pro sebe..až do téhle doby. To už jsme ale hoodně OFFTOPIC.... Nenajde se tu tedy nikdo, kdo by mi dokázal poradit, jak to PS3 rozjet bez mechaniky?? Anebo by se nenašel někdo s "mrtvou" mechanikou na prodej?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Mathew Stump Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Takže jde ps3 bez mechaniky(Jako že tam vůbec neni)?:bash::bash::bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Rawmen Odesláno Listopad 15, 2012 Nahlásit Share Odesláno Listopad 15, 2012 Sice off topic, ale stejně se zeptám. Proč to rozebíral a bral si z toho mechaniku, proč si nevzal rovnou celou konzoli? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 22, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2012 zapnout ti půjde, ale nespustíš tam žádnou hru, ani demo z PSN, jelikož se ti objeví jen černá obrazovka. Potřeboval bys mít aspoň zapojenou desku tištěného spoje z mechaniky, která je jedinečná ke každé consoli a nelze je mezi consolami měnit. Takže pokud si někdo dal mechaniku do jiného ps3 včetně desky, tak stejně mechanika bude nefunkční. Jinak filmy, fotky z flashky/hdd přehraješ. Ale na hry zapomeň. Co to je za typ to tvoje ps3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 jde ale nespustíš žádnou hru ani hru z HDD. Ale do menu se dostaneš. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Jiboia Odesláno Prosinec 23, 2012 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 23, 2012 zapnout ti půjde, ale nespustíš tam žádnou hru, ani demo z PSN, jelikož se ti objeví jen černá obrazovka. Potřeboval bys mít aspoň zapojenou desku tištěného spoje z mechaniky, která je jedinečná ke každé consoli a nelze je mezi consolami měnit. Takže pokud si někdo dal mechaniku do jiného ps3 včetně desky, tak stejně mechanika bude nefunkční. Jinak filmy, fotky z flashky/hdd přehraješ. Ale na hry zapomeň. Co to je za typ to tvoje ps3? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MatesW
Zdravím
možná budu mít hloupý dotaz, ale je možné nějakým způsobem pustit PS3 i bez zapojené mechaniky?? Nebo je třeba, aby byla zapojená, jinak se PS3 nezinicializuje??
Díky mockrát za odpověď
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
18 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts