Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

PS3 bez mechaniky

MatesW

Otázka

18 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Jo, to je mi jasné...

před chvílí jsem mu volal, a říkal mi, že PSko nejde zapnout...problikne prý zeleně, pak žlutě, pak zas zeleně a pak bliká červeně-a mezitím 3x pípne...takže asi bez té mechaniky to nepůjde :cry:

ale kdyby měl někdo nějaký nápad, napište,,,třeba to půjde nějak oěidit...snad.

Anebo..nenašel by se někdo, kdo by střelil nefunkční mechaniku..popř. jen elektroniku z ní?? Pak by to snad už mělo jít

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 0
Bratr mi ji sebral....

měl na chatě svoju PStrojku a tu chatku vykradli...tak o ni přišel....

Ale měl doma ještě jednu, ale bez mechaniky...tak mi sebral moji :(

Nj..nemám to lehký... :cry:

Nic mi do toho neni, ale chces rict ze mu ukradli PS3 a mel jeste jednu bez mechaniky tak si vzal tvoji uplne v poradku PS3 a bez tvyho vedomi z ni vyrval mechaniku ? To bych ho asi zabil hele,,,:?

Odkaz ke komentáři

• 0

Tak ty PSka jsou v podstatě jeho..já měl to jedno jen půjčený :cry::cry::cry:

V té, co mu šlohli, mu tenkrát odešla mechanika, tak si ji vzal z domu-z toho druhýho PSka a strčil ji do PS na chatě, pač tam bývá časteji než doma.

A to třetí sem měl pro sebe..až do téhle doby.

To už jsme ale hoodně OFFTOPIC....

Nenajde se tu tedy nikdo, kdo by mi dokázal poradit, jak to PS3 rozjet bez mechaniky??

Anebo by se nenašel někdo s "mrtvou" mechanikou na prodej??

Odkaz ke komentáři

• 0

zapnout ti půjde, ale nespustíš tam žádnou hru, ani demo z PSN, jelikož se ti objeví jen černá obrazovka. Potřeboval bys mít aspoň zapojenou desku tištěného spoje z mechaniky, která je jedinečná ke každé consoli a nelze je mezi consolami měnit. Takže pokud si někdo dal mechaniku do jiného ps3 včetně desky, tak stejně mechanika bude nefunkční. Jinak filmy, fotky z flashky/hdd přehraješ. Ale na hry zapomeň. Co to je za typ to tvoje ps3?

Odkaz ke komentáři

• 0

zapnout ti půjde, ale nespustíš tam žádnou hru, ani demo z PSN, jelikož se ti objeví jen černá obrazovka. Potřeboval bys mít aspoň zapojenou desku tištěného spoje z mechaniky, která je jedinečná ke každé consoli a nelze je mezi consolami měnit. Takže pokud si někdo dal mechaniku do jiného ps3 včetně desky, tak stejně mechanika bude nefunkční. Jinak filmy, fotky z flashky/hdd přehraješ. Ale na hry zapomeň. Co to je za typ to tvoje ps3?

Odkaz ke komentáři

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu