LP.Chazzy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Zdravím, sem tam když jsem v menu se mi objeví tato hláška Disc could not be read. Nevítě čím to je a případně to nějak zastavit? A jestli vám to psalo tak jakou to mělo příčinu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 mas v mechanice UMD ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 mas v mechanice UMD ? nemam tam zadny Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 kdy presne se ti to objevi ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Asi nejaka HW chyba... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 no, tohle bude souviset s UMD mechanikou (je tam slovo disc), tak si dej do psp noUMD plugin: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010017, jestli to bude pretrvavat, tak nevim Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 no, tohle bude souviset s UMD mechanikou (je tam slovo disc), tak si dej do psp noUMD plugin: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010017, jestli to bude pretrvavat, tak nevim Možná nemá CF Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 kdy presne se ti to objevi ? Tak různě, někdy když jsem v menu a někdy vubec. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 zozy Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Tak různě, někdy když jsem v menu a někdy vubec. A to normalne pri stavu kdy ho jenom drzis nebo s tim zatrepes nebo jenom kdyz je na stole? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Typan Cz Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 no, tohle bude souviset s UMD mechanikou (je tam slovo disc), tak si dej do psp noUMD plugin: http://psp.novinky.org/pspnews/phprs/view.php?cisloclanku=2009010017, jestli to bude pretrvavat, tak nevim jestli mas CFW tak tam dej tohle, vsecko nasvedcuje tomu, ze ti blbne UMD mechanika, dej tam tenhle plugin a napis vysledek Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LP.Chazzy Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 A to normalne pri stavu kdy ho jenom drzis nebo s tim zatrepes nebo jenom kdyz je na stole? Jak říkám to je různé. Pokusím se tedy dát tam ten plugin. Děkuji za vše. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
LP.Chazzy
Zdravím, sem tam když jsem v menu se mi objeví tato hláška Disc could not be read. Nevítě čím to je a případně to nějak zastavit? A jestli vám to psalo tak jakou to mělo příčinu.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts