Damian Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Lidi, stala se mi nemilá věc, mam 3Géčko a spustim purplera1n s tim ze si ho JB....udělá se mi to...ale misto aby mi nazkočila obrazovka....normální, oběví se mi ikonka ITunes na kterou míří USB konektor. Tak já blbec vytáhnu kabel...a nechce to pryč...sry za sloh a chyby ale stalo se mi to teď...tak jsem z toho ...."Rozrušeny":cry::cry: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 drž chvili power+home resetuje se ti to Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MicHi1468622636 Odesláno Červenec 27, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 Joo diky....pomohlo to....ja sem to restartoval...a pak mi to uz ITunes našlo a ja dal Recovery...diky...mockrat..:wohow: Ale tu pomoc bych ocenil zvlášť s Jailbreakem..:bash: Napiš PIGGYmu ( ten se vyzná ) a nebo si mě přidej na icq a nějak to pořešíme. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Damian Odesláno Červenec 27, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 27, 2009 drž chvili power+home resetuje se ti to Joo diky....pomohlo to....ja sem to restartoval...a pak mi to uz ITunes našlo a ja dal Recovery...diky...mockrat..:wohow: Ale tu pomoc bych ocenil zvlášť s Jailbreakem..:bash: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts