carlooser Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Omlouvám se pokud se na toto již někdo ptal, ale hledal jsem přes půl hodiny a nic jsem nenašel...Můj dotaz zní: Dají se nějakým způsobem z internetu stáhnout minihry z Live, vypálit a hrát bez toho, aniž bych na Live byl registrován? Díky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 suchac500 Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 pokud myslis arcade hry tak ano nektery daji (ale jen ty ktere jsou na live zdarma, jinak se este dali stahnout worms apod. ale musel si mit upravenou pametovku...) ale co se tyce arcade yaris atd... tak ty se daji stahnout a vypalti na dvd.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 carlooser Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 No o to mi právě šlo...spíše jsou někde k downloadu, ať se nemusím registrovat na Live? A ty placené nejsou jako warez někde? Lze to vůbec udělat tak, aby to jelo bez Live? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 jedině pár které vyšli na dvd(vypálit na dvd a hrát) , pak ty co jsou nebo byli free(vypalit na dvd) a jedině WORMS nic jinýho není(na hdd nebo na paměťovku nahrát ale worms je funkční asi jenom na paměťovce) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
carlooser
Omlouvám se pokud se na toto již někdo ptal, ale hledal jsem přes půl hodiny a nic jsem nenašel...Můj dotaz zní:
Dají se nějakým způsobem z internetu stáhnout minihry z Live, vypálit a hrát bez toho, aniž bych na Live byl registrován? Díky.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.