tedysek Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 nevite jakm kabelem se propojuje Xbox s PC na ntu jsem nasel 2 typy UTP kabelu... poradte dikiy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 našel si asi křížený a nekřížený že ? je vlastně jedno čím ale doporučuje se křížený Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 tedysek Odesláno Červenec 28, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 ne nasel jsem 5e a 6?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 Pokud propojujes s routerem, tak nekrizeny. tebe zajima 5e tohle: http://www.czechcomputer.cz/product.jsp?artno=21743 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
tedysek
nevite jakm kabelem se propojuje Xbox s PC na ntu jsem nasel 2 typy UTP kabelu...
poradte dikiy
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.