Atickman Odesláno Červenec 28, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 28, 2009 kdyz hraju online obcas se mi stava ze se hra proste zastavi najede mi to do menu napise mi nejakej error, network error code je: 4512 mam wifirouter takze pripojeni - bezdrat . poradte nekdo jestli s tim muzu neco delat. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kain12 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Tak tohle by me zajmalo taky... mam stim stejnej problem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Dělá vám to jen u KZ2 nebo i jiných her? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kain12 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 KZ2 nemam... u CoD4 me skace error nekolikrat do hodiny. U jinych her to jede v pohode Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 .Den Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Muze se to stavat i jednoduse nestihajicim pripojenim - jake mas pripojeni k netu? Nevim teda, jestli to byl zrovna 4512, ale driv na pomalejsim (4Mbit ADSL zatizeny downloadem na PC) mi obcas vytuhl Burnout i LBP. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 HYPERAKTIV Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 čau at nezakladam nove admin je tu dost rychle a zavřel mi muj dotaz , hele kde se přihlasím v konzoli k učtu to nemužu najit ta nabídka tam je ale když se chci přihlasit tak me to nabidne uprava hesla přez mejl či www ale kde se přihlasim k ůčtu abych mohl hrat MP Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Atickman
kdyz hraju online obcas se mi stava ze se hra proste zastavi najede mi to do menu napise mi nejakej error, network error code je: 4512 mam wifirouter takze pripojeni - bezdrat . poradte nekdo jestli s tim muzu neco delat.
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.