DoktorKiller Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Nevíte prosímvás někdo jak se dá vypalit origoška, tím stylem ,že si to přetahneš na HDD a udělaš iso soubou a dvd soubou a potom to vypalíš jako normalní hru.Jestli stím mám někdo skušenosti tak pls pište.:blink: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 vše pomocí programu Schtrom360Xtract v3.4 Stahuj zde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DoktorKiller Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Dik fak jsi mi pomohl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 oboda7 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 můžu se zeptat,fakt to funguje,normal přes temhle program udělat kopii hry, co sem slyšel de to jen preš special mechaniku,kterou ještě musíš mít upravenou nebo pomcí flash fw 1.6, teď se ptám protože fakt nvm,takže to neberte jako že sem chytrák:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 13, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 http://console-forum.net/showthread.php?t=25092 A nebo mit flash 1.6 a mechaniku pripojit do PC :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
DoktorKiller
Nevíte prosímvás někdo jak se dá vypalit origoška, tím stylem ,že si to přetahneš na HDD a udělaš iso soubou a dvd soubou a potom to vypalíš jako normalní hru.Jestli stím mám někdo skušenosti tak pls pište.:blink:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.