shark1 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 na aukru jsem narazil na tohle: http://www.aukro.cz/item694350898_wifi_modul_pro_xbox_360.html mate s tim nekdo zkusenosti ? jedna se (pokud jsem to dobre pochopil) o modul, kterej se pridela k hw xboxu tak, ze neni videt a v podstate nahradi pridavny externi wifi modul... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 O ničem podobném jsem neslyšel to co je na fotce je přední panel s PWR butonem a diodama. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 to jo, ale on asi doda bud jinou, kde uz je to wifi integrovane (napajene) a nebo jen ten wifi modul, a ty si ho tam nejak "dobastlis"... je to prave trochu divoky, takze se ptam jestli s tim nekdo ma zkusenost... kdyby to fungovalo, tak by to bylo celkem fajn, nicmene jeden nikdy nevi co kdo muze nabizet na netu...:roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 huhla Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Chlapče prober se kdyby to fungovalo or bylo k dostání tak už tady máš tutorial. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 shark1 Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 proto jsem se na to ptal...nikde jinde jsem o tom neslysel a tak mi bylo divny, co to je... dokonce jak tam pise, ze je to original microsoft dil, tak to me taky zarazilo. ale protoze xbox planuju a sbiram informace, tak jsem se zeptal... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kruta Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 A dívali jste se na jeho hodnocení?Je to doclela pochybný no, ale má 280 hodnocení z toho jenom 3 negativní;)pochybuju, že by prodával nějaký šmejd, ale je to dost divný:Da blbost:lol: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Červenec 30, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Urcite mysli misto wifi , system wireles pro ovladace . Ale to ma kazdej box , no proste chce vydelat . Takovych vychcanku je na aukru azaz , takze lock... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
shark1
na aukru jsem narazil na tohle:
http://www.aukro.cz/item694350898_wifi_modul_pro_xbox_360.html
mate s tim nekdo zkusenosti ? jedna se (pokud jsem to dobre pochopil) o modul, kterej se pridela k hw xboxu tak, ze neni videt a v podstate nahradi pridavny externi wifi modul...
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts