G3n3s!s Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 není tu sekce download tak se ptám tady... jakej by ste mě doporučily soft na dělání zvukových efektů do AAE ? (adobe after effects) Přemejšlel jsem o FL studio... ale moc ho neznam, tak rikejte co byste doporucily :wohow::wohow: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators Zinglbee Odesláno Červenec 29, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 Já doporučuju :google: Je fakt dobrej... Nebo tenhle, jeden z lepších. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 ale ja znam Google.... ja se ptam s kterym mate skusenosti nebo by jste ho doporucily... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ste78 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 zvukové efekty je hodně široký pojem. Zajímalo by mě, co si pod tím představuješ.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
G3n3s!s Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 http://www.youtube.com/watch?v=vMvkmizhPu8? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.