suchac500 Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 zdravim nechcete si s nama (semnou a s lenym...) nekdo zahrat nazi zombies... ? (a popr. este coop v cod 5tce ? ) kdyztak dejte vedet diky ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 já bych s radostí dal tebe už mám v listu jen Lenyho ne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vojtas_Cz Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 CoD má půjčené bratránek,ale jakmile se mi vrátí,klidně dám nazi.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 muj GT je leny93 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 ok a mame ctyrclenej tym... ;) :) falifax sem na tebe koukal ale nevedel jestli mas coda 5 :), muzes dneska vecer bo zejtra ;) ? /kdyztak az te uvidim na livu ti hodim invite :) / vojtas ok :) pridam si te a pak taky inv ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Červenec 29, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 falifax sem na tebe koukal ale nevedel jestli mas coda 5 :), muzes dneska vecer bo zejtra ;) ?vojtas ok :) nejspíš až zítra, protože jsem dneska jel dlouhou štreku na kole a potřebuju se pořádně vyspat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suchac500 Odesláno Červenec 29, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 29, 2009 ok, tak zejtra se snad nejak potkame :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.