Bitchy Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Zdravím, chtěl bych si zaplatit a stáhnout některé DLC do Skate 2. Nemá s tím někdo zkušenosti? Jedná se mi o to zda se to vůbec stáhnout dá. Abych to nezaplatil a pak to ani nešlo stáhnout. Díky moc Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 řekl bych že jo normálně si kup body a bež do download content a tam si to stháni nevidím v tom problém nikde na netu se nepíše že je to nějak bloklý jakej by sis stáhnul???pro zajímavost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 No přemýšlím o Maloof Money Cup Pack a o San Van Classic Pack :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jakubgaluszka Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 taky :) san van je nejvetsi no Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Takže myslíš že to bude přístupný jo? Já bych to jako mohl udělat přes tu proxynu ale já mam net pomalej i tak natož abych to měl ještě pomalejší :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
3tn!e5 Odesláno Srpen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 10, 2009 ja mam vsetko a som spokojny ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bartys Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 no taky bych chtel vsechno jelikoz v samotnym skate mam 910G a sem si jistej ze bych skate s DLC udelal na 1500 nb kolik tam je ted to je proste moje hra :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
vosi89 Odesláno Listopad 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 5, 2009 cus doporucuje vsechn packy:) ta hra je o hodne lepsi:) ale jsou tam dost težky ukoly.CELKEM HODNE TEŽKY:D chce to trpelivost:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.