Zekeasakura Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Nasiel som stranku kde sa predavaju Premiumy na rapid a megac za ceske prachy. Je to pree tych ktori nechcu platit paypal alebo nemozu. Sry keby to tu uz bolo. http://www.shareshop.cz/ Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 ty voe,to ti dekuju :wink: ja si chci prave s kamosem zaplatit na 3 mesice.Moc dík bracho :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 tady máte další http://www.predplacenky.cz/ a jeste sem videl jednu kde jich bylo víc druh;,ale nevim kde Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Skutocne su tam zaujimave komentare... To je divný,píše mi dneska rapid že jsem stáhnul za 5 dní víc než 25 Gb, já při tom stáhnul jen deset cd po 100 Mb,nemáte taky někdo takový problém a nevíte kdy tedy budu moct pokračovat? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Predpokladam, ze shadow ma svou zubni prukazku na Premium :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shadow.wizard Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Predpokladam, ze shadow ma svou zubni prukazku na Premium :DAz do 09/2007 a momentalne mam 1100 bodov ktore som ziskal za 6 dni :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Zekeasakura Odesláno Duben 13, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 ty voe,to ti dekuju :wink: ja si chci prave s kamosem zaplatit na 3 mesice.Moc dík bracho :) Neni zac. Ked som videl ze je tu vela veci na rapide tak som to sem hodil.Ja som si uz odtial zaplatil ten rocny na rapid a vsetko v pohode. Cez icq sme sa dohovorili a za 15 min bolo vsetko spravene. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rybak.d Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Ja jsem kupoval svuj premium na rapid tady : http://rapidshare.prodejce.cz/ Jelikoz mam e-banku a ten prodejce taky , tak jsem mel premium i s placenim za 15 minut . :D Komunikace probihala pres icq a ja jsem byl maximalne spokojenej. Navic je tu i moznost prodlouzeni uctu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ramalamadingdong Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 jinak nemyslite, ze uploadovani na megaupload.com by se vyplatilo vic nez na rs.com ? Na tom megauploadu mate celozivotni ucet a pak muzete ziskat i hodne $$$ :D EDIT: kdy by sme vsichni meli ucty na megauploadu a davali sem linky z megacu tak by sem byl stastnej jako blecha :lol: :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Brento Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 jinak nemyslite, ze uploadovani na megaupload.com by se vyplatilo vic nez na rs.com ? Na tom megauploadu mate celozivotni ucet a pak muzete ziskat i hodne $$$ :DEDIT: kdy by sme vsichni meli ucty na megauploadu a davali sem linky z megacu tak by sem byl stastnej jako blecha :lol: :D Na pspiso.com jsou snad vsechny hry na Megaci (doporucuji Vizanity - Good typek :D ), avsak mi cechacci radsi czshare :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.