Tomitko Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 Ahojte. Tak jsem přešel z Monster Hunter Freedom 2 na Monster Hunter Freedom Unite. V MHF2 jsem měl nahrané přes 55 hodin. A když jsem přišel na Unite (importoval postavu), tak jsem měl zase 0 (no teď už mám nahraných 16). Tak bych se chtěl zeptat zda-li to jde nějak upravit? Dík. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MjollniR Odesláno Červenec 30, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 nejde...neni to uplne jedno ze mas 0 hodin?? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Tomitko Odesláno Červenec 30, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Červenec 30, 2009 mě to docela vadí :D beztak to za chvíli doženu.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zozy Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mě to docela vadí :D beztak to za chvíli doženu.. Ne nijak to nejde protoze je to jakoby nova hra Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Srpen 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 31, 2009 mě to docela vadí :d beztak to za chvíli doženu.. hlavnĚ Že maŠ importovanou postavu :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
zeNík Odesláno Listopad 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Listopad 22, 2009 Ahoj pisnu i sem tu zpravu co sem psal do volny diskuze sem se to mozna bude hodit vic Po dlouhem boji s navodem sem podlehl prevodu save :cry: nepodlo se mi to zasekaval sem se FREECHEATU (uplnej zacatek :( ) takze stale a dal nabizim cca 6k kreditu a budu to zkouset dal ale sve zrucnosti vubec neverim... (popripadne save tady : http://leteckaposta.cz/485255993 mozna se nekdo najde) ----------------------------------------------------------edit------------------------------------------------- Muze mi aspon nekdo pomoct s rozebehanim FREECHEATU ??? mam FW 5.00 M33-6 zkousel sem vsechny co sem nasel na netu co byly v tom navodu co byly i v jinejch navodech na Youtubku a furt to stejny: http://www.youtube.com/watch?v=vrNwPQHOu70 (nez povolej to video..(vsechny seepluginy vypli jenom ten jeden) zapnu hru dam notu a hodi mi to cerny okynko a nic se nedeje sekne se psp:( ) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.