Helda Odesláno Duben 13, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 13, 2007 Docela bych potřeboval vědět kdo to paří. A jestli by mi neporadil jakými tlačítky s epřidávají itemy ( neboli věci který si koupim za vyhráné bitvy ) Dík Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
defuckto69 Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Docela bych potřeboval vědět kdo to paří. A jestli by mi neporadil jakými tlačítky s epřidávají itemy ( neboli věci který si koupim za vyhráné bitvy )Dík hele kamo, ja to kopnul do psp, zkousel sem to hrat a asi po peti minutach mi ta hra zacla nehorazne vadit,... a myslim ze nejsem sam, tak nevim jestli ti tu nekdo poradi, ale moc sanci bych tomu nedaval... :ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 zkus nějak trojúhelník nebo čtvereček,už je to dlouho co sem to hrál Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bitskull Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Ja to hraju, takova pekna oddychovka ;) V modu bitvy (ne mod pohybu) stiskni ctverecek, objevi se ti menu, kde muzes vybrat predmety nebo dovednosti. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Divian Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Ja to mam na UMD ale moc me to neba :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SEMRY Odesláno Srpen 20, 2007 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2007 Není to špatné ale je vidět že tahovky typu Heroes Of Might and magic PSP vyloženě chybí. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
huhla Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 dohráno za Mordor do konce.cz luxus Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moucha1468621212 Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 Není to špatné ale je vidět že tahovky typu Heroes Of Might and magic PSP vyloženě chybí. Jo jo to mas recht. BTW nahodou tahovka Heroes neexistuje na psp? Takovej Heroes III, to by bylo skvely. BTW myslim ze ty itemy se predavaj trojuhelnikem, ale uz je to dlouho co sem to hral. Moc me to nechytlo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloaka Odesláno Září 6, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2007 podla mna super hra, mam UMD a prešiel som to jedným dychom... proste taktika, nie iba strilanie jak blazon. 8/10 by som kludne dal Ludia ktory skušaju hru 5 minut a moc by tomu nedali nemam v oblube, lebo az po par leveloch zistiš aka super ta hra je Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ecthelion Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 Dohráno do konce, dobrá hra, dobrý zvuk, dobrá grafika, jen trošku jednoduchá (hra). ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
kloaka Odesláno Září 7, 2007 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2007 tak si si to mal dat na hard :) ja som to prešiel na medium a jako poslednu misiu som dal uplne ze ochlp :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
marass Odesláno Duben 18, 2010 Nahlásit Share Odesláno Duben 18, 2010 tak teda ja jsem si tu hru včera koupil a abych pravdu řekl, tak jsem ji nevěřil, ale dost mě chytla :) jinak itemy se přidávají v menu, kde se kupuje items kolečkem a potvrdíš kolečkem. A ve hře je používáš čtverečkem - Items a křížek. Následně najedeš na koho to chceš použít. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.