pozitro Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Zdarec, tak e nudim a zajímalo by mě co teď hrajete. Chci si koupit nějakou hru ale nevím jakou. Mám rád střílečky:), piště vaše návrhy Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 resident evil 5 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GameEs Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Killzone 2, Battlefield: Bad Company Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fraj Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 Bioshock.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
taurus Odesláno Červenec 31, 2009 Nahlásit Share Odesláno Červenec 31, 2009 killzone 2 , call of juarez..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 uncharted,condemned 2,fc2 :bash: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MAMUTH Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 pokud mas rad strilecky tak vrele doporucuju se nekde v bazaru podivat po orange boxu...spousta her za malo penez Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
For_est-5 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Call of juarez bound in blood skvělá hra a zabaví tě i sbírání trofejí Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Primátor3 Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Jak uz sem psal driv, ale neni to pro kazdyho tak The Chronicles of Riddick: Assault on Dark Athena, tahle hra je proste pro me unikatni. Najdi si naky info Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Pennywise Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Já hraju Killzone 2 ,je to pastva pro oči a navíc se to superně hraje ,nej multiplayer ,prostě paráda..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Luk3z^ Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Já hraju CoD4(podle mě mnohem lepší MP než kz2), Fat princess jinak mam i dost jinajch her, ale tohleted hraju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
#sAd# Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Já teď hraju Killzony2,zatím nejlepší hra co jsem hrál.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Technik24 Odesláno Srpen 23, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 23, 2009 Metal Gear Solid 4: Guns of the Patriots Nej hra pro PS3! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Siminos Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Já hraji virtua tenis 2009 a GTA IV Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lukan Odesláno Srpen 24, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 24, 2009 Battlefield 1943 ... 8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.