Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Problém s HDD


ssx4

Otázka

Nedávno se mi porouchala PS3. Měl jsem v ní vlastní HDD (320GB, 7200rpm). Konzoli jsem odnesl do servisu, kde mi ji vyměnili za nový kus. Nechal jsem tam ten 60GB, který tam byl původně.Jenže když dám ten 320GB do PS3, tak chce předpokládám naformátovat, ale to nechci, jelikož tím ztratím účty, savky a hry ze storu. Ten jejich technik mi tvrdil, že to jde nějak pod linuxem zpustit, aby mi to fungovalo s tím 320 a vším bez formátu, ale prý mi to neudělá, protože nemá čas... Jenže já nevím a ani mě nenapadá, jak to myslel. Jestli myslel, nabootovat PS3 pod linuxem a pak to vymenit, nebo co? To mi přijde ale divný. Máte někdo nějaký nápad?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

2 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Dal bych ten 320GB do rámečku na ex. hardisk a ten připojil k PC stáhnul jen nejnutnější SAVY atd. Ale nevím jestli to bude fungovat. Jinak Účty ti zůstanou i po zformátování HDD ty jsou totiž v interní paměti a trofeje též, pokud jsi je sesynchronizoval. Jaspoň budeš vědět, že když dáš PS3 na opravu tak provedeš zálohu dat:)

Myslím taky, že ti zbýva jen formát HDD.

P.S. - nevím jak to technik s tím linuxem myslel, kvůli linuxu na PS3 musíš zase zformátovat HDD:) tak nevim

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

ok, diky. Ja taky netusim, ale prej to jde prez linux na PC :-) ale nevim, kdyz si kazdy PS3 koduje sam. No problem je, ze u uctu si nepamatuju hesla, takze jsem proste v haji a kdyz budu dohravat hru kvuli trofeji, tak stejne musim zacit od znovu. Tohle teda nemaji domakany, cekal bych lepsi sluzby na to, ze sem za nej dal 20 000:-)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

  Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu