Oops! Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Dobrý den, chtel bych udelat do prace kamerový systém,ale hledám kamery ,které musí být bez zvuku a aby se dalo pripojit jich tak kolem 4-6 kamer . Koukal jsem na DX a tam maji velmi zajimave ceny ,ale nevim jak to bude u nas v ČR fungovat ... Kamarád si koupil IP kamery z ebay.de za 90€ 1kus s postovnym a je s tim velmi spokojen ... Do kamer bych chtel investovat dohroady asi 7tisic... A aby meli noční vidění ... Budu rád za všechny rady ;):) díky moc ! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ostravak Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Ahoj , zrovna prodávám kamerový systém pro PC, který jsem používal v kanceláři původě stál 7000 je to VGUARD RT4 na specifikace se koukni na netu , je na připojeni 4 kamer .Kdybys měl zájem na ceně se můžem dohodnout.Sloužil mi velice dobře. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.