xbox Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Cau jsem uplny zacatecnik a chtel bych si vypalovat hry na PC ale nevim postup,stahnu si hru v Raru rozbalim,ale nevim co z toho mam vypalit??? Vim ze se ma vypalovat v NERU ale nevim co tam mam dat??Kdyby jste nekdo vedel stranku s navodem pro zacatecnika tak ji prosim napiste dikyyyy... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 jestli to chces mit jen na CD/DVD tak muzes vypalit celi rar je to uplne jedno ... pokud je to na party ... tak to tam hod taky vsechno cele Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Leny Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 rhapsomanijak a k cemu bude vypalovat rar nevis?...:dozey: staci kdyz rozbalis rar a ISO soubor bud vypalis v ImgBurnu nebo pokud tam budes mit setup.exe + dalsi soubory tak to VSECHNO vypal v neru jako datove CD/DVD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Jo moc diky ,a dvd musim mit + nebo -??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 1, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 To mas jedno ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Hele tak fakt diky vsem,protoze nikde jsem to na internetu nemohl najit jeste ze znam tuto stranku. Jeste posledni otazka jakou rychlosti mam vypalovat ty hry???diky. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
rysinho8 Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Hele tak fakt diky vsem,protoze nikde jsem to na internetu nemohl najit jeste ze znam tuto stranku. Jeste posledni otazka jakou rychlosti mam vypalovat ty hry???diky. cim pomaleji tim kvalitneji Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
xbox Odesláno Srpen 1, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 Hele tak ted jsem si stahnul Far Cry 2,rozbalil jsem to ,nainstaloval a normalne se me to hodilo do hry,ale crack jsem do ni vubec nevkladal a prilozenej tam byl,jak je to mozny??? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Electrike Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Hele tak ted jsem si stahnul Far Cry 2,rozbalil jsem to ,nainstaloval a normalne se me to hodilo do hry,ale crack jsem do ni vubec nevkladal a prilozenej tam byl,jak je to mozny??? Jj je ja to taky hrál bez cracku..:) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rhapsomanijak Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 rhapsomanijak a k cemu bude vypalovat rar nevis?...:dozey:staci kdyz rozbalis rar a ISO soubor bud vypalis v ImgBurnu nebo pokud tam budes mit setup.exe + dalsi soubory tak to VSECHNO vypal v neru jako datove CD/DVD treba k tomu ze kdyz to mas rozdelene na party nebo staci jen ze je to rar tak se ti to tam nemusi vejit ze jo :dozey: ... navic neni problem to rozbalit xD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.