GMKcz Odesláno Srpen 1, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 1, 2009 rád bych se zeptal zda jde hrát 2v2 jen s jednim gold uctem? Mám gold a s bratrem bysme radi dali proti nekomu pres live ale nejak se nam nepodarilo dostat druheho hrace do hry :( v singlu vse jde.. poradite prosim? ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 nikdo nevi jo? :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Pokud ten druhy nema Gold tak to urcite nepujde. Je to sice spatny ale na druhou stranu logicky. Ale taky me to sere :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 diky moc :) .. toho jsem se bal .. tak nic.. 1v1 je taky dobry :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Pokud si chces někdy zahrat ve vice lidech tak si me pridej do friends (GT: Kubiq89). Hrajeme skoro kazdej vecer NHL i Fifu asi tak ve 3-4 lidech takze urcite neni problem :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 ok diky moc.. to bych bral :) jeste musim sehnat head set.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 no musim te splest jde hrat ve dvou na jednom xboxu po gold live i kdyz ten druhy hrac nema zaplaceny gold live jen pravdepodobne budete hrat ale jen proti jednomu hraci pokud by jste nebyli domluveni na tom ze u nej taky nekdo bude ... jinak pokud se jedna o dva xboxy tak ten druhy taky musim mit gold live Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Já měl ale za to že to ve Fifě nejde. Vím o Left for Death kde to jde ale ve Fifě sem myslel ze musí mít oba Gold. Jinak ten HS třeba tady :) http://www.tambazaar.cz/store/goods-23657-319-microsoft-xbox-360-headset-x360.html Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 funguje to stejne jako u NHL ale uz jsem to nedelal dlouho tak nevim jak se to presne dela ale vim ze pred zapasem stacilo pridat druhy jojstik a hralo se ve dvou na jednom xboxu proti nahodne vybranemu hraci s netu a fungovalo to i v vytvorene hre ale to HS funguje jen na hlavnim jostiku u obou to nejde to jsem taky zkousel kdyc se hraje ta fifa Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 tak nevim co delam spatne ale zaboha mi to nefunguje :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Xmatrix Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 to nevim co delas spatne ale prihlas si ten ovladac pod obycejneho questa a najed hru najed na xbox live a tam se ti objevi ze muzes nejakym tlacitkem pridat joistik uz dlouho jsem to na livu nepripojoval tak nereknu presny postup ale vim ze to funguje 100% Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Tak jsem na to konečně přisel GMK :) Musíš hrát jen jakoby proti jednomu né to co jsme zkoušeli my to že budeš hrát jakoby to Be a Pro Online za všechny ale musíš prostě klasický match :) A tam kde si vybíráš tým zmáčkneš Y a ono ti to přidá hosta :) A ten by potom s tebou měl hrát :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
GMKcz Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 diky moc :) .. skoda ze klasicky 2v2 takhle nejde.. ale aspon neco ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 ahojte kdybych mohl jsi svama zahrat tak jsi me pridejte hraju pravidelne nhl 09 a Fifu 09 muzeme dat klidne dneska kdyby nekdo chtel diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Bitchy Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 Ahoj, určitě si zahrajeme klidně dneska večer :) Přidej si mě GT mám v podpisu :) Zatím čau a uvidíme se na trávníku nebo ledě :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stfukeyboard Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 mam zajem o NHL BelievedBeatle Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Srpen 25, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 25, 2009 okay dame nekdy,ale vecer nemuzu uz neco mam tak zatim a diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
maras1984 Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 ahojte nedal by dnes nekdo fifu 09 nebo nhl 09 jen tak zaparit je to jedno v kolik hodin Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.