manousp Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 mam problem u toho redakcniho systemu s instalaci pluginu .... pri instala to po me chce "Jméno hostitele, Uživatelské jméno, Heslo, Typ spojení" ... vyplnim do kolonek tedy udeje z FTP, co mi prisly v mailu od ic.cz .... ale proste me to nejde ... pise mi to "Chyba: Při připojování k serveru došlo k chybě. Ověřte správnost nastavení." Pouziva tu nekdo tenhle RS ? ... pripadne jestli by mi neporadil, co s tim .. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Pravděpodobně je to na ic.cz zakázaný, nahrej plugin přímo do složky doména.cz/wp-content/plugins Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 to je blbost, aby to na ic.cz nejelo ..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
MasterMIND Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Není to blbost Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 No, evidentně ti to nejede :), takže pokud tam zadáváš správné údaje, tak je chyba na straně hostingu - tady tohle připojení nemusí mít povolený (a ic.cz má nastavený dost tvrdě bezpečnostní direktivy). EDIT: a hlavně nevidím důvod proč pluginy nenahrávat přímo přes FTP, zas takovej opruz to není Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
manousp Odesláno Srpen 2, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 asi jo no ... takze to budu muset delat pres total commander ... no neda se Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Sir Jarousek Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 No, zrovna TCMD bych moc nepoužíval - rozhodně v něm neukládej hesla (prakticky nejsou šifrovaný a jeden vir toho teď dost zneužívá)! Doporučuji raději třeba Filezillu (a navíc je freeware). Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.