BioToXx_ Odesláno Srpen 2, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 2, 2009 Zdarec lidi nevite jestli tahle hra jde stahnout jinak nez za MS points ?? Nebo vyjde na DVD ??? Nahodou sem ji nasel a vypada docela slusne... Video : Co na to rikate ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
BioToXx_ Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 refresh.... nikdo nevi ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 to by me taky zajimalo vypada to slusne.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8025841098f/ :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 http://marketplace.xbox.com/en-US/games/media/66acd000-77fe-1000-9115-d8025841098f/ :roll: to si umim taky najit, mi to chceme jestli se to neda stahnou FULL verze FREE=zadarmo..... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ALEX2121 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 tak to vypada huste Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 to si umim taky najit, mi to chceme jestli se to neda stahnou FULL verze Když scrollneš dolů, tak uvidiíš, že je to za pts a pochybuju, že to někde jinde stáhneš, ti vývojáři musí mít co žrát a nemakaj zadarmo FREE=zadarmo..... angličtinu ovládám :dozey: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
pigi96 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Když scrollneš dolů, tak uvidiíš, že je to za pts a pochybuju, že to někde jinde stáhneš, ti vývojáři musí mít co žrát a nemakaj zadarmoangličtinu ovládám :dozey: sry nechtel jsem z tebe delat hlupaka jen jsem rekl jestli by to bylo zadara..... :ziped::ziped: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 sry nechtel jsem z tebe delat hlupaka jen jsem rekl jestli by to bylo zadara..... :ziped::ziped: Nevím kdo to byl, ale někdo říkal, že se dají někde stáhnout Wormsy a další arcade hry, ale už opravdu nevím, kdo to byl Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.