SEMRY Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Tak mě napdlo jestli vadí nabíječce že je stále i když nenabíjím PSP zapojená do zásuvky. Vadí to? Prochází tam proud nebo to radši vypojujete? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 myslim že by to nemělo vadit, ja ji mam taky skoro porad v zasuvce ... a dokud nezapojis do nabijecky zadny zarizeni tak to zadnej proud neodebira takze na elektrine taky neprodelas ... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 marek_2080 Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Já ji teda vyndávám. Podle mě to tomu neprospívá. A taky se může zahřívat.. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 myschoo Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 ja ju mam zapojenu STALE ... 24/7 tak dufam ze nie Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Brento Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Hlavne si ji nenechte zooxidovat :D Mel sem s tim ,,nedavno" zkusenost :D A taky 23-24/7/365 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Například u telefonu mi jedna začala bzučet tak nevim jsem línej to vypojovat. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Já ji teda vyndávám. Podle mě to tomu neprospívá. A taky se může zahřívat.. ne nezahriva se ... jak sem rikal dokud tam nic nezapojis tak tama ten proud nefaka takze se to nezahriva .... schvalne si to zkus a uvidis ... zahriva se to jen kdyz napr. nabijis psp Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Například u telefonu mi jedna začala bzučet tak nevim jsem línej to vypojovat. tak tos mel asi nejakou spatnou nabijecku nesmis s ni hazet kdyz ji vypojis ze zasuvky :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 VINC Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Ja mam vypinaci zasuvky, takze vypinam, jinak sem ji vypojoval, radsi. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 jo tak jasne jistota je jistota taky vypnu kdyz si vzpomenu ale kdyz to tam nechas nic se tomu nestane ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 mootoo Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 kazdy kdo vie ako funguje spinany zdroj pochopi ze to urcite skrati jej zivotnost ak: ostava v sieti , napetie v spickach je vysie, nabijacka pri nabijani nie je dobre chladena(zakrijete ju alebo mate v skrinke atd.).Nonstop sa nabija filtracny kondenzator priblizne 460V kedze na vsetkom sa setri tak ten kondik je na 470-475V no a ked mate v zasuvkach miesto 220-230 takych 230-250 tak to nemusi vydrzat vecnost.Odporucam odpajat (aj ked ja sam som na to lenivy :D) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 SEMRY Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Vypínací zásuvku mám taky, ale vypínám sní jen PC aby to nebzučelo atd...... Nabíjím obvykle v noci...... Taky mám furt zapojeno, nevím jak u PSP nebíječky ale třeba Nokia píše v manuálu že se to má vypojovat. Ale taky na to kašlu a žiju. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 aGr Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Mela by se vypojovavat. Stejne jako by se mel pocitac vypinat i na zdroji (nebo vyndat kabel). (Vicemene ze stejnych duvodu - viz mootoo..) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 THeBaNDiT Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 tak, ako neodpajam pocitac z prudu, tak neodpajam ani nabijacku, a klop-klop, frci uz vyse roka v pohode... Mam vsak aj nabijacky, ktore slabucko bzucia ci piskaju (nabijacka k SONY MiniDV kamere), alebo sa aj zahrievaju (jeden stary mobil) a to vsetko aj bez zapojenia nabijaneho zariadenia, tak taketo mam v sieti, len ked nabijam... (ten stary mobil uz nie, bol z roku 1997 :D ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Administrators Rixcz Odesláno Duben 14, 2007 Administrators Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Ja vytahuju nabijecku na PSP a mob. jen kdyz jedu pryc a beru je sebou. Pocitac mi taky bezi porad, protoze estli nevite vypinanim se kazi... :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Ja vytahuju nabijecku na PSP a mob. jen kdyz jedu pryc a beru je sebou.Pocitac mi taky bezi porad, protoze estli nevite vypinanim se kazi... :D S tim pocitacem s tebou souhlasim , vypinam ho jen obcas a to dam jen restatart , aby se nekazil:wohow: :wohow: :wohow: Jinak myslim ze nabijecce stava ze zasuvky nevadi , ale nevim jiste jestli to nahodou nevadi spotrebe... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Lee Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Taky mam vsechny nabijecky stale napichle. PC mi jede 24/7, protoze jak jiz bylo zmineno PC se kazi driv pri zapinani ( narazovy prod) nez kdyz jede v kuse. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zekeasakura Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 PC kazi pri zapinani narazovy prud ale co chudatka mechanicke casti vnutri :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Prédátor Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 Já radci nabíječky vytahuju ze zásuvky,ale řekl bych že to tumu moc nevadí když je to zapnutý pořád. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fuckp Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 16, 2007 heh tohle je topic pro me :D to ja mam zapojeny 3 nabijecky v kuse, a to opravdu porad...vyndavam je jen kdyz potrebuju zapojit neco jinyho a uz nemam "sloty" :) a pc ten mi taky vetsinou jede nonstop, obvykle totiz neco stahuju a seeduju, ale tak 1x do tydne ho vypnu ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
SEMRY
Tak mě napdlo jestli vadí nabíječce že je stále i když nenabíjím PSP zapojená do zásuvky. Vadí to? Prochází tam proud nebo to radši vypojujete?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts