SEMRY Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Tak mě napdlo jestli vadí nabíječce že je stále i když nenabíjím PSP zapojená do zásuvky. Vadí to? Prochází tam proud nebo to radši vypojujete?
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 myslim že by to nemělo vadit, ja ji mam taky skoro porad v zasuvce ... a dokud nezapojis do nabijecky zadny zarizeni tak to zadnej proud neodebira takze na elektrine taky neprodelas ...
0 marek_2080 Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Já ji teda vyndávám. Podle mě to tomu neprospívá. A taky se může zahřívat..
0 myschoo Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 ja ju mam zapojenu STALE ... 24/7 tak dufam ze nie
0 Brento Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Hlavne si ji nenechte zooxidovat :D Mel sem s tim ,,nedavno" zkusenost :D A taky 23-24/7/365
0 SEMRY Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Například u telefonu mi jedna začala bzučet tak nevim jsem línej to vypojovat.
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 marek_2080 napsal: Já ji teda vyndávám. Podle mě to tomu neprospívá. A taky se může zahřívat.. ne nezahriva se ... jak sem rikal dokud tam nic nezapojis tak tama ten proud nefaka takze se to nezahriva .... schvalne si to zkus a uvidis ... zahriva se to jen kdyz napr. nabijis psp
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 SEMRY napsal: Například u telefonu mi jedna začala bzučet tak nevim jsem línej to vypojovat. tak tos mel asi nejakou spatnou nabijecku nesmis s ni hazet kdyz ji vypojis ze zasuvky :)
0 VINC Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Ja mam vypinaci zasuvky, takze vypinam, jinak sem ji vypojoval, radsi.
0 Osmen Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 jo tak jasne jistota je jistota taky vypnu kdyz si vzpomenu ale kdyz to tam nechas nic se tomu nestane ;)
0 mootoo Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 kazdy kdo vie ako funguje spinany zdroj pochopi ze to urcite skrati jej zivotnost ak: ostava v sieti , napetie v spickach je vysie, nabijacka pri nabijani nie je dobre chladena(zakrijete ju alebo mate v skrinke atd.).Nonstop sa nabija filtracny kondenzator priblizne 460V kedze na vsetkom sa setri tak ten kondik je na 470-475V no a ked mate v zasuvkach miesto 220-230 takych 230-250 tak to nemusi vydrzat vecnost.Odporucam odpajat (aj ked ja sam som na to lenivy :D)
0 SEMRY Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Vypínací zásuvku mám taky, ale vypínám sní jen PC aby to nebzučelo atd...... Nabíjím obvykle v noci...... Taky mám furt zapojeno, nevím jak u PSP nebíječky ale třeba Nokia píše v manuálu že se to má vypojovat. Ale taky na to kašlu a žiju.
0 aGr Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Mela by se vypojovavat. Stejne jako by se mel pocitac vypinat i na zdroji (nebo vyndat kabel). (Vicemene ze stejnych duvodu - viz mootoo..)
0 THeBaNDiT Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 tak, ako neodpajam pocitac z prudu, tak neodpajam ani nabijacku, a klop-klop, frci uz vyse roka v pohode... Mam vsak aj nabijacky, ktore slabucko bzucia ci piskaju (nabijacka k SONY MiniDV kamere), alebo sa aj zahrievaju (jeden stary mobil) a to vsetko aj bez zapojenia nabijaneho zariadenia, tak taketo mam v sieti, len ked nabijam... (ten stary mobil uz nie, bol z roku 1997 :D )
0 Administrators Rixcz Odesláno Duben 14, 2007 Administrators Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Ja vytahuju nabijecku na PSP a mob. jen kdyz jedu pryc a beru je sebou. Pocitac mi taky bezi porad, protoze estli nevite vypinanim se kazi... :D
0 rybak.d Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Rixcz napsal: Ja vytahuju nabijecku na PSP a mob. jen kdyz jedu pryc a beru je sebou.Pocitac mi taky bezi porad, protoze estli nevite vypinanim se kazi... :D S tim pocitacem s tebou souhlasim , vypinam ho jen obcas a to dam jen restatart , aby se nekazil:wohow: :wohow: :wohow: Jinak myslim ze nabijecce stava ze zasuvky nevadi , ale nevim jiste jestli to nahodou nevadi spotrebe...
0 Lee Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 14, 2007 Taky mam vsechny nabijecky stale napichle. PC mi jede 24/7, protoze jak jiz bylo zmineno PC se kazi driv pri zapinani ( narazovy prod) nez kdyz jede v kuse.
0 Zekeasakura Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2007 PC kazi pri zapinani narazovy prud ale co chudatka mechanicke casti vnutri :D
0 Prédátor Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2007 Já radci nabíječky vytahuju ze zásuvky,ale řekl bych že to tumu moc nevadí když je to zapnutý pořád.
0 fuckp Odesláno Duben 16, 2007 Nahlásit Odesláno Duben 16, 2007 heh tohle je topic pro me :D to ja mam zapojeny 3 nabijecky v kuse, a to opravdu porad...vyndavam je jen kdyz potrebuju zapojit neco jinyho a uz nemam "sloty" :) a pc ten mi taky vetsinou jede nonstop, obvykle totiz neco stahuju a seeduju, ale tak 1x do tydne ho vypnu ;)
Otázka
SEMRY
Tak mě napdlo jestli vadí nabíječce že je stále i když nenabíjím PSP zapojená do zásuvky. Vadí to? Prochází tam proud nebo to radši vypojujete?
19 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts