Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xvid4PSP převrací obraz


Kev Nara

Otázka

Ahoj,

mám menší problém s programem Xvid4PSP (verze 5.034). Postahoval jsem si pár videí z youtube ve formátu *.mp4 (pomocí download helperu) a když jsem to prohnal programem Xvid4PSP (protože jinak mi to PSP nepřehraje), tak má překonvertované video obrácený obraz (vertikálně i horizontálně).

Dříve mi to nedělalo, takže nevím co s tím je (v nastavení jsem nic neměnil - zkoušel jsem dávat i reset settings, ale taky nepomohlo).

Kdo by věděl jak tento problém vyřešit, budu moc rád za radu. Klidně doporučte i jiný program (freeware) - pokud možno takový, který dokáže převádět hromadně víc videí naraz (Xvid4PSP to nedokáže, což je pro mě dost nepříjemné) - na Xvid4PSP nejsem nijak závislý.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0
neprevraci to video treba ten download helper ? Nebo to mas mozna nastavene (ja to tak taky jednou mel). Jinak muzes zkusit Mediacoder.

Taky jsem si to první myslel, ale přejel jsem všechny videa a před konvertováním jsou naprosto v pořádku. Až když vložím video do Xvid4PSP, tak už v náhledu se mi obraz ukazuje obráceně.

Je možné, že to mám špatně nastavené, ale ať jsem prošel nastavení křížem krážem, tak ne a ne něco ohledně převrácení obrazu najít.

MediaCoder vlastním, ale bohužel z PSP verze jsem zmaten (hlásí mi to chybu #8 - pokud si dobře pamatuju) a v obyčejné verzi se mi nepodařilo nastavit vhodné parametry pro PSP.

ale dokáže, dokonce si pro každé video můžeš nastavit rozdílné parametry

Můžeš mi prosím říct kde, byl bych ti moc vděčný - ulehčilo by mi to spoustu času.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
po nastavení parametrů neklikneš na Encode, ale na Save a video se zařadí do fronty, až to uděláš se všema, tak pak teprve klikneš na Encode

no ale co urobis ked mas 100-200 dielov nejakeho serialu? v xvid4psp by som to pridaval do fronty tri roky. tiez som sa tesil ze mi niekto vysvetli ako sa robi hromadna konverzia v xvid4psp ale asi sa to naozaj neda.. samozrejme pod hromadnou konverziou chapem to co som napisal a nie pridavanie do fronty po jednom.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak jsem zjistil, že mi to převrací obraz jen u videí stáhnutých ze stream serverů (asi budu muset sehnat jiný program na tahání videí z netu) - ostatní videa (např. filmy) si to konvertuje bez problémů.

(zkoušel jsem i program PSPVC - dělá to samé co Xvid4PSP)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu