Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Xvid4PSP převrací obraz

Otázka

Odesláno

Ahoj,

mám menší problém s programem Xvid4PSP (verze 5.034). Postahoval jsem si pár videí z youtube ve formátu *.mp4 (pomocí download helperu) a když jsem to prohnal programem Xvid4PSP (protože jinak mi to PSP nepřehraje), tak má překonvertované video obrácený obraz (vertikálně i horizontálně).

Dříve mi to nedělalo, takže nevím co s tím je (v nastavení jsem nic neměnil - zkoušel jsem dávat i reset settings, ale taky nepomohlo).

Kdo by věděl jak tento problém vyřešit, budu moc rád za radu. Klidně doporučte i jiný program (freeware) - pokud možno takový, který dokáže převádět hromadně víc videí naraz (Xvid4PSP to nedokáže, což je pro mě dost nepříjemné) - na Xvid4PSP nejsem nijak závislý.

9 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

• 0
Odesláno
  xpe napsal:
neprevraci to video treba ten download helper ? Nebo to mas mozna nastavene (ja to tak taky jednou mel). Jinak muzes zkusit Mediacoder.

Taky jsem si to první myslel, ale přejel jsem všechny videa a před konvertováním jsou naprosto v pořádku. Až když vložím video do Xvid4PSP, tak už v náhledu se mi obraz ukazuje obráceně.

Je možné, že to mám špatně nastavené, ale ať jsem prošel nastavení křížem krážem, tak ne a ne něco ohledně převrácení obrazu najít.

MediaCoder vlastním, ale bohužel z PSP verze jsem zmaten (hlásí mi to chybu #8 - pokud si dobře pamatuju) a v obyčejné verzi se mi nepodařilo nastavit vhodné parametry pro PSP.

Baski napsal:
ale dokáže, dokonce si pro každé video můžeš nastavit rozdílné parametry

Můžeš mi prosím říct kde, byl bych ti moc vděčný - ulehčilo by mi to spoustu času.

• 0
Odesláno
  Baski napsal:
po nastavení parametrů neklikneš na Encode, ale na Save a video se zařadí do fronty, až to uděláš se všema, tak pak teprve klikneš na Encode

no ale co urobis ked mas 100-200 dielov nejakeho serialu? v xvid4psp by som to pridaval do fronty tri roky. tiez som sa tesil ze mi niekto vysvetli ako sa robi hromadna konverzia v xvid4psp ale asi sa to naozaj neda.. samozrejme pod hromadnou konverziou chapem to co som napisal a nie pridavanie do fronty po jednom.

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu