Zavorka Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 mám table pc(case na ležato menší než tower case) xp 512ram 2.4gHz pentium 4 200w zdroj 1st hdd 40gb s windowsem(ata 3.5) 2st hdd 20gb(ata 3.5) dvd rom(i dl) dal jsem místo disketovky 3.5 ata hdd 20gb(málo místa v casu) hdd je formátovanej na NTSF hdd je zapojen na jednom ata s dvd romkou problém je že ten hdd žere moc CPU při používání ... při kopírování 100% nevíte v čem je asi problém? někdy se seká pc i když na ten hdd stahuju Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 mám table pc(case na ležato menší než tower case)xp 512ram 2.4gHz pentium 4 200w zdroj 1st hdd 40gb s windowsem(ata 3.5) 2st hdd 20gb(ata 3.5) dvd rom(i dl) dal jsem místo disketovky 3.5 ata hdd 20gb(málo místa v casu) hdd je formátovanej na NTSF hdd je zapojen na jednom ata s dvd romkou problém je že ten hdd žere moc CPU při používání ... při kopírování 100% nevíte v čem je asi problém? někdy se seká pc i když na ten hdd stahuju no jestli se takhle seka tak ten HDD asi bude spatnej..zkousel si ho projed nejakejma programama na chyby a tak? btw:typuju ze to bude ta 20ka ne?:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 no jestli se takhle seka tak ten HDD asi bude spatnej..zkousel si ho projed nejakejma programama na chyby a tak?btw:typuju ze to bude ta 20ka ne?:D na jiném pc jel v pohodě :blink: jo je to ta 20 napsal jsem to nahoře že jsem disketovku vyměnil za ten hdd protože tam nemám místo :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Mas ten HDD nastavenej na UDMA? Nastavuje se to u radice ve spravci zarizeni.. Pokud ti to jede na standartni FIFO (nebo jak je to nazvane), tak veskere operace (kopirovani atp.) musi obstaravat CPU. Coz je dost pravdepodobne, jetsli jsi tam predtim mel neco, co (U)DMA nepodporovalo. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Mas ten HDD nastavenej na UDMA? Nastavuje se to u radice ve spravci zarizeni.. Pokud ti to jede na standartni FIFO (nebo jak je to nazvane), tak veskere operace (kopirovani atp.) musi obstaravat CPU. Coz je dost pravdepodobne, jetsli jsi tam predtim mel neco, co (U)DMA nepodporovalo. mohl bys mi to nějak sepsat jak se tam dostat mám win v EN :D jsem ve správci zařízení(device manager) našel jsem ten hdd a ? ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Joj, ja jsem vlastne na win.. mnt, udelam screeny. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 http://s1.imgupload.cz/img/11770/98ijP/Screenshot 2009-08-04_01-07-39.PNG ? mám to obojí na DMA a bylo to tak jinak to nejde změnit je tam jen po tom only PIO tak pak jedině napojit společně s primary hdd ne? jinak pěkný pozadí :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 3, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Hm, to je pruser, jestlize oba vyuzivaji PIO a u jednoho to ani na DMA nejde hodit.. Bud je to stary HDD (nejspise) nebo radic (spis ne..).. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Zavorka Odesláno Srpen 3, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 3, 2009 Hm, to je pruser, jestlize oba vyuzivaji PIO a u jednoho to ani na DMA nejde hodit.. Bud je to stary HDD (nejspise) nebo radic (spis ne..).. nene obojí mám na DMA jen na screenu je to přehozený ale dole je stále napsane PIO ... a u primary to mám tak jak to máš ty na screenu EDIT: tak když to zapojím společně s prvním hdd do toho primary tak ot je to samé jako v tom secondery :( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Zavorka
mám table pc(case na ležato menší než tower case)
xp
512ram
2.4gHz pentium 4
200w zdroj
1st hdd 40gb s windowsem(ata 3.5)
2st hdd 20gb(ata 3.5)
dvd rom(i dl)
dal jsem místo disketovky 3.5 ata hdd 20gb(málo místa v casu)
hdd je formátovanej na NTSF
hdd je zapojen na jednom ata s dvd romkou
problém je že ten hdd žere moc CPU při používání ... při kopírování 100%
nevíte v čem je asi problém? někdy se seká pc i když na ten hdd stahuju
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.