Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

SW-PSP Play music to backround


Bulicek

Otázka

Sháním nějaký SW/plug-in který by dokázal přehrávat na pozdaí hudbu (MP3,WMA) a já si potom mohl pustit hru u které bohužel hudba nejde (zvuky naštěstí ano) v souvislosti s tímhle stále nevyřešeným problémem (asi to fakt nejde...těch her zPSX to PSP je víc)

http://console-forum.net/forumdisplay.php?f=97

http://console-forum.net/showthread.php?t=63030

EDIT:

Ještě něco,teď jsem si stáhnul jednu původní PSP hru ale není to ISO nýbrž CSO.....musím to nějak převést nebo ji konzole normálně vezme?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

21 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Takže Plug-In chodí ale jen v nativních PSP hrách....když spustím převeenou z PSX nechce se spustit,zkusím ještě ten irshel ale bojím se že pochodím stejně:?

EDIT:

Tenhle plug-in se mi pro změnu nespustí vůbec.....snad potřebuje ještě neogeoCD 0.91

Nevíte o jiném playeru?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0
v souboru ms0:/seplugins/game.txt musis mit radek s textem ms0:/seplugins/music.prx 1

Uplne stejne.. jen to tentokrat nebude v souboru game (v tom uz to mas), ale v souboru pops.txt ... Samozrejme za predpokladu, ze ten plugin mas v sepluings a jmenuje se music.prx

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Hele díky za snahu ale v PSX hrách to asi fakt nejde...udělal jsem vše co jsi/ste napsali v RECOVERY aktivovalvšechny 3volby a stejně to nefachá.

Ze zoufalství (tu hru miluju) jsem si stáhnul emulátor na PC VirtualJaguar-Ten pod VISTAma nejede a Project Tempest-ten ano ale v RAYMANovi chybí jak zvuky tak hudba.

Ještě se pokusím najít verzi RAYMANa pro PC ale pochybuji že se pod VISTA vůbec spustí...když dosové hry měly problémy i na XPčkách.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu