Daneczek1468622742 Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Zdar, mam dotaz ohlene FW 1,6 ktery potrebuji ke hrani new her. Mam mechaniku Philips & Lite-on Digital Solutions Corporation Nikde jsem se nedocetl co mam stahnout za program abych tam vubec FW 1.6 mohl nasypat a zda je FW 1.6 kompatibilni se vsema mechanikama. Kdyz by nahodou byl nejaky navod nezlobil bych se .. diky Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 nejspíše máš Liteonku a hod to raději flasherovi když o tom nevíš nic.. http://console-forum.net/showthread.php?t=44733 všechny mechaniky se dají flashnout..ale každá mechanika má vlastní FW to je snad jasné Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Daneczek1468622742 Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 nejspíše máš Liteonku a hod to raději flasherovi když o tom nevíš nic.. http://console-forum.net/showthread.php?t=44733 všechny mechaniky se dají flashnout..ale každá mechanika má vlastní FW to je snad jasné Ja dotoho tolik nevidim,zatim jen sbiram informace co a jak .. ale co jsem koukal na ten odkaz tak to nevypada zrovna jako prochazka ruzovou zahradou. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Moderators romeno Odesláno Srpen 4, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Navod mas , otazky pripadne tam . Flasheri jsou v sekci bazar , napr. kanalizator . Doporucuju dat odbornikovi , liteon je trosku slozitejsi flashnout , pro nezkuseneho bych nedoporucoval... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Daneczek1468622742
Zdar, mam dotaz ohlene FW 1,6 ktery potrebuji ke hrani new her.
Mam mechaniku Philips & Lite-on Digital Solutions Corporation
Nikde jsem se nedocetl co mam stahnout za program abych tam vubec FW 1.6 mohl nasypat a zda je FW 1.6 kompatibilni se vsema mechanikama.
Kdyz by nahodou byl nejaky navod nezlobil bych se .. diky
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts