Fílek Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Čau mám problem, když chci něco nakopírovat do PSP tak to napíše Chyba! Nelze načíst cílový zdroj. Kabelem to neni jak mi psal ice22222 Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Srpen 4, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Měl jsem podobný případ, jestli to USB připojuješ přes USB zástrčku ve předu na PC, tak zkus do píchnout do zadu (měly by tam být 2 zástrčky na USB). Popř. naopak. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fílek Odesláno Srpen 4, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 4, 2009 Díky tohle mě nenapadlo... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Tomitko Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Jo jo, díky za díky ( :D ) a za credits. Takže funguje jo? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Fílek
Čau mám problem, když chci něco nakopírovat do PSP tak to napíše Chyba! Nelze načíst cílový zdroj.
Kabelem to neni jak mi psal ice22222
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts