dhawk Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Cawte, po dlhej dobe pouzivania devhooku som sa rozhodol prejst na cf. Chcel by som Vas teda poprosit o radu, preto ze sa bojim o svoje psp :) *mam dosku: TA-082 = IC1003 a uz som downgradoval z 1.75 na 1.50 a teraz by som tam chcel dat ten CF. mozem tam dat tento? http://console-forum.net/showthread.php?t=3391 a je tento CF overeny? myslite ze si s nim nebricknem psp? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Ja mam taky tu stejnou desku jako ty a delal jsem to pomoci tohoto http://console-forum.net/showthread.php?t=4058 Je to vlastne totez jako si nasel ty , akoarat nemusis vytvaret dxar a je to jednodussi. Proste jen prekopirujes a spustis a mas to.Radsi si to ale pekne procti . Ja jsem tento upgrade na 3.03 OE -C delal asi uz 15x a ani jednou jsem nemel zadnej problem.8) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dhawk Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 ok, diki, idem na to tvojim sposobom...:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 Dej pak vedet jak to dopadlo :D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 dhawk Odesláno Duben 14, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 joooo, mam to. Diki moc Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 rybak.d Odesláno Duben 14, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 14, 2007 tak to jsem rad :ok: :ok: :ok: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
dhawk
Cawte, po dlhej dobe pouzivania devhooku som sa rozhodol prejst na cf. Chcel by som Vas teda poprosit o radu, preto ze sa bojim o svoje psp :)
*mam dosku: TA-082 = IC1003 a uz som downgradoval z 1.75 na 1.50 a teraz by som tam chcel dat ten CF. mozem tam dat tento?
a je tento CF overeny? myslite ze si s nim nebricknem psp?
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
5 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts