MAD_CATZ Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Mam nový problém, jak jsou ve hře takový mise s přepravováním aut (nasednete do něj a někam ho odvezete- cca 10 milí) tak jsem jich našel jen 20 a další už nemůžu najít. Nenašla by se nějaká mapka, kde je to zakreslený ? Nebo něco podobnýho... Dám THX a 600 credits Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Už je to dlouho co jsem hrál TDU, ale myslím, že musíš od klubu dostat pozvánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Už je to dlouho co jsem hrál TDU, ale myslím, že musíš od klubu dostat pozvánku Aha, já myslel, že se tam normálně přidám jako ve verzi pro PSP A jak můžu tu pozvánku dostat ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Falifaxis Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 A jak můžu tu pozvánku dostat ? Někomu z toho klubu napiš o tu pozvánku Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 5, 2009 Někomu z toho klubu napiš o tu pozvánku Tak ted jsem uplně vyřízenej xD v TDU na PSP jsou kluby, kam se můžes sám připojit a jsou tam jen boti (bez internetu, ty kluby jsou na mapě a jsou vytvořený v tý hře) a to asi na verzi pro Xko asi neni co? Takže potřebuju net a kluby jsou jen v multiplayru a jsou tam jen "opravdoví" hráči? //EDIT: Tak nic, už znám odpověd, dík :( http://console-forum.net/showthread.php?t=33703 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 refresh Mam novej problém, více v prvnim postu Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Už to mam :) http://www.tdu-central.com/resources/tdu-map-complete.jpg LOCK prosím Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
MAD_CATZ
Mam nový problém, jak jsou ve hře takový mise s přepravováním aut (nasednete do něj a někam ho odvezete- cca 10 milí) tak jsem jich našel jen 20 a další už nemůžu najít. Nenašla by se nějaká mapka, kde je to zakreslený ? Nebo něco podobnýho...
Dám THX a 600 credits
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.