MAD_CATZ Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 Mam nový problém, jak jsou ve hře takový mise s přepravováním aut (nasednete do něj a někam ho odvezete- cca 10 milí) tak jsem jich našel jen 20 a další už nemůžu najít. Nenašla by se nějaká mapka, kde je to zakreslený ? Nebo něco podobnýho... Dám THX a 600 credits Citovat
0 Falifaxis Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 Už je to dlouho co jsem hrál TDU, ale myslím, že musíš od klubu dostat pozvánku Citovat
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 Falifaxis napsal: Už je to dlouho co jsem hrál TDU, ale myslím, že musíš od klubu dostat pozvánku Aha, já myslel, že se tam normálně přidám jako ve verzi pro PSP A jak můžu tu pozvánku dostat ? Citovat
0 Falifaxis Odesláno Srpen 5, 2009 Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 MAD_CATZ napsal: A jak můžu tu pozvánku dostat ? Někomu z toho klubu napiš o tu pozvánku Citovat
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 5, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 5, 2009 Falifaxis napsal: Někomu z toho klubu napiš o tu pozvánku Tak ted jsem uplně vyřízenej xD v TDU na PSP jsou kluby, kam se můžes sám připojit a jsou tam jen boti (bez internetu, ty kluby jsou na mapě a jsou vytvořený v tý hře) a to asi na verzi pro Xko asi neni co? Takže potřebuju net a kluby jsou jen v multiplayru a jsou tam jen "opravdoví" hráči? //EDIT: Tak nic, už znám odpověd, dík :( http://console-forum.net/showthread.php?t=33703 Citovat
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 refresh Mam novej problém, více v prvnim postu Citovat
0 MAD_CATZ Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Odesláno Srpen 7, 2009 Už to mam :) http://www.tdu-central.com/resources/tdu-map-complete.jpg LOCK prosím Citovat
Otázka
MAD_CATZ
Mam nový problém, jak jsou ve hře takový mise s přepravováním aut (nasednete do něj a někam ho odvezete- cca 10 milí) tak jsem jich našel jen 20 a další už nemůžu najít. Nenašla by se nějaká mapka, kde je to zakreslený ? Nebo něco podobnýho...
Dám THX a 600 credits
6 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.