Hettrick Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Ahojky, mám firmware 2.71 a mám devhood.Jenže když otevřu nějakou hru, tak mi nejde wifi. Všechny hry mi fungujou jako iso ale nemůžu se připojit. CO stím ??předem všem děkuji Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Sten Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 proc se zbytecne "stves" (slusne receno) s dh ? hod to na 1.50 a potom na CF :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 hettrick ses asi posledny s psp kdo mam 2.71 a pouziva Hen :D lol Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 u některejch devhooku nejde wifi,musíš si najít ten,kterej to má v pořádku Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hettrick Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 No jo, jenže já mám tu desku, která se nedá downgraundovat. protože je tam to číslo Ic033. muže mi sem někdo hodit stránku kde sehnat ten devhook v pohodě?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 nemyslíš náhodou ic1003? ta se dá downgradovat už dávno,a vůbec pokud se nepletu tak jde už každá deska dg Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Hettrick Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 A nevíš jak?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 vim jak- psp tutoriály/topic pro začátečníky - všechno je tam krásně popsaný i s obrázkama a s odkazama co potřebuješ (tady to je http://console-forum.net/showthread.php?t=1335 ) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 hettrick ses asi posledny s psp kdo mam 2.71 a pouziva Hen :D lol není 8) :) :cheesygrin: :wohow: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 alesek__ Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 není 8) :) :cheesygrin: :wohow: proc, proc rekni mi proc? :D :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 co proč? jestli proč mám 2.71? PSP mám kvůli hrám a ty mi jdou všechny a navíc ty nový nemusím taktovat (jedou plynule i na 222) :thumbup: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 co proč?jestli proč mám 2.71? PSP mám kvůli hrám a ty mi jdou všechny a navíc ty nový nemusím taktovat (jedou plynule i na 222) :thumbup: no mě to taky chodí všechno plynule ... i s 303OE ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 i Ratchet and Clank: Size Matters? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 i Ratchet and Clank: Size Matters?asi jediná hra co hraju přes devhook ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 eskimo Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 i Ratchet and Clank: Size Matters? tak zrovna tenhle jsem nezkoušel, ale tak či onak, když by se cukalo, tak mi stačí NOTA + trojuhleník a šmitec ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Hettrick
Ahojky, mám firmware 2.71 a mám devhood.Jenže když otevřu nějakou hru, tak mi nejde wifi. Všechny hry mi fungujou jako iso ale nemůžu se připojit. CO stím ??předem všem děkuji
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
14 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts