anetjul Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 POtřebovala bych poradit,mám noťas asus a je tam wind.vista a já jak otevřu složku tento pc,tak tam je jen C system,ale já bych to chtěla rozdělit a dát i D data,jdeto?A kde se to dá takhle nastavit!dík spěchá to!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Je to docela hovadina, ale staci k tomu nejakej partition manager. Najdi si na warezu Acronis. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 bezejmena Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Start > Spustit > mmc > ctrl + m > Správa disků > přidat > Dokončit > Ok zmenšíš svazek C: a z vytvořeného místa vytvoříš D: Pozor! můžeš přijít o data, když se budou nacházet na části disku, která se "oddělí". Tak si pro jistotu udělej zálohu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Stackal Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Já zase používám Hiren's Boot Cd 9.9 Sem s tim spokojenej ale obcas blbne mys :-( Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
anetjul
POtřebovala bych poradit,mám noťas asus a je tam wind.vista a já jak otevřu složku tento pc,tak tam je jen C system,ale já bych to chtěla rozdělit a dát i D data,jdeto?A kde se to dá takhle nastavit!dík spěchá to!!!
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.