ntntnt Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Nevíte někdo čím by mohlo bejt že když hraju hru uložim ji tak na kartě normálně je save ale znova spustim hru a už zase musim hrát kampaň od začátku. I když dávám load tak nic (a napíše to load complete). Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 DeAmOn11 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 tak to si tak maximalne pekny hnup:D Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Deamon ty si asi nějakej hňup ne? :D ntntnt neloadujes neakej jinej save? nebo neukladas si hru sam v prubehu mise? v nejakejch hrach je to tak, ze musim mit hotovou misi aby si to mohl ulozit... a co to je za hru? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 JetthroCZ Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Kdyz uz mluvime o ukladani her, potrebuju pomoc. Mam par her (patapon 1a2, TD unlimited, B-boy...) ktere pri loadu zahlasi chybu Load failed, data corrupted. Jine ale problem nedelaji. Zkousel jsem asi 5 ruznych pataponu od 5 ruznych lidi z 5 ruznych serveru, a vzdy jsem dostal stejny problem. Kartu jsem zkousel i zformatovat, bezuspesne. FW 5.00 M33-3. Dekuji za kazdou radu. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
ntntnt
Nevíte někdo čím by mohlo bejt že když hraju hru uložim ji tak na kartě normálně je save ale znova spustim hru a už zase musim hrát kampaň od začátku. I když dávám load tak nic (a napíše to load complete).
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
3 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts