Patagon Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Čau, stáhl jsem si updaty na FW z http://www.psp-hacks.com/category/36. Všechny jsou v .rar, ale nejdou rozbalit. Nevíte čím to bude? (Na rozbalování používám commander a tohle, že něco nerozbalil se mi stalo poprví.) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 ice22222 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 tak si stahni samostatny rar a vyzkousej to rozbalit pres neho... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patagon Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 asi jsem blbej, ale jaký "samostatný rar"? Pokud myslíš zkusit rozbalit něco jinýho, tak to de. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 asi jsem blbej, ale jaký "samostatný rar"? Pokud myslíš zkusit rozbalit něco jinýho, tak to de. samostny WinRar :roll: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Fejtas Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Zkus si stáhnout program 7-zip a přes něj to rozbalit.Mě to jde v poho. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patagon Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 samostny WinRar :roll: Taky jedna z možností nad kterou jsem přemýšlel, ale jaksi neproveditelná, protože na Pc mám omezený přístup a nemůžu nic instalovat. :? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 fatalis Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 nainstaluj to treba do psp a pak tu slozku hod treba na plochu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patagon Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 nainstaluj to treba do psp a pak tu slozku hod treba na plochu když to tam budu instalovat, nebrickne se mi to ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 pri instalaci winraru ne ale pokud pri updatu FW vypneš psp nebo vyndáš paměťovku, tak se ti brickne Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Patagon Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Takže už to funguje. Dík za rady. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
Patagon
Čau, stáhl jsem si updaty na FW z http://www.psp-hacks.com/category/36. Všechny jsou v .rar, ale nejdou rozbalit. Nevíte čím to bude? (Na rozbalování používám commander a tohle, že něco nerozbalil se mi stalo poprví.)
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
9 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts