putro Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 po vlozeni karty memory stck mi vypne psp,nebo ztmavne displey.po vytazení a bez karty psp normalne funguje nevi nekdo o co jde budu vdecdny za jakoukoliv radu Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Honza222 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 To by mohlo byt kartou co myslis?Zkus ji naformatovat.Pokud mas ctecku karet.Nebu update na vyssi cfw. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 putro Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 mam i jinou kartu byla tam 4gb zkusil jsem 1gb adela to taky psp je flashnute,muze to byt treba nastavenim setings,,?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 putro Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 ctecku v pc nemam,takze to nepujde a slo by to naformatovat pres pspecko?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 J@rda62 Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 ctecku v pc nemam,takze to nepujde a slo by to naformatovat pres pspecko?? tak asi tezko kdyz se ti psp vypne kdyz to tam das? :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 putro Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 tak asi tezko kdyz se ti psp vypne kdyz to tam das? :) prave myslim ze je chyba ve ctecce karet,jestli se to da vubec opravit,,hm?? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 dyt si napsal ze ctecku v PC nemas.... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 putro Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 dyt si napsal ze ctecku v PC nemas.... myslim ctecku v psp asi je spatna Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 G3n3s!s Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 mas zarucak? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
putro
po vlozeni karty memory stck mi vypne psp,nebo ztmavne displey.po vytazení a bez karty psp normalne funguje nevi nekdo o co jde budu vdecdny za jakoukoliv radu
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
8 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts