Mr.Steph Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Chtel ybch se zeptat jak rozeznam nintendo dsl oproti fake . chtel bych si koupit dsl n aukru a nevim jestli ej to fake nebo ne http://www.aukro.cz/item706966815_nintendo_ds_lite_silver_nova_nepouzita_konzole.html díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 No prakticky nikoliv foto je totožné a popis taky ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 No prakticky nikoliv foto je totožné a popis taky ... a je nejakej rozdil tech repasovanejch konzoli s toho dealextreme ? nebo proste jako nový ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 jsou jety - proste stara konzole v novym "obalu", ja bych ji nechtel, muzes narazit na dobrou, ale i na spatnou Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Nejlíp uděláš když koupíš buď v nějakém dobrém stavu nebo v eshopu nový za dobrou cenu http://herni-konzole.heureka.cz/nintendo-ds-lite/ ale proč se nezeptat prodejce na aukru a uvidíš jesli ti dá záruku tak nemáš co řešit když tak mu ho vrátíš a on ti vrátí peníze... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 mysliš záruční list ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 6, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Nejlíp uděláš když koupíš buď v nějakém dobrém stavu nebo v eshopu nový za dobrou cenu http://herni-konzole.heureka.cz/nintendo-ds-lite/ ale proč se nezeptat prodejce na aukru a uvidíš jesli ti dá záruku tak nemáš co řešit když tak mu ho vrátíš a on ti vrátí peníze... prave tam je jeden prodejce a riak ze mi da zarucni list jen kdyz to koupim pres jeho stranky prodejher.cz a vsichni rikaj ze je to nejvetsi shit co znaj tak ted nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 No tak se ho zeptej jesli je možnost když nebudeš spokojen vratit DS a jesli ne tak bych se na to vysr*l a koupil jinde protože kdo ví co... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
au! Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 od prodej her bych si nekoupil ani žvejku :lol: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jocker Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Jak říká mamina bombony a hry od cizích lidí nenene!!! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Srpen 6, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 6, 2009 Ja byhc to naopak z DX zkusil...par liid z fora uz je odtam ma a spokojenost,hlavne je to dost levny a mas tam snad vsechny verze ds lite co vysly...i ty specialni edice,takze asi bych to zkusil,na uakro bych se vykaslal a to dost,a nebo se domluv snekym z fora aby ti objednal nove z ebay..pokud mas paypal,tak neni co resit a bud DX(repas) nebo ebay nove...kazdopadne ja bych sel asi do toho z dx..8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
trusty Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ja bych taky sel do toho z DX myslim ze yb to bylo vpohode a vse bylo ok a treba ani nepoznas rozdil mezi novym normalnim ds z ebay a mezi tim z DX,ja bych taky urcite sel do toho z DX mit penize tak ho beru hend ani nevaham Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ja bych taky sel do toho z DX myslim ze yb to bylo vpohode a vse bylo ok a treba ani nepoznas rozdil mezi novym normalnim ds z ebay a mezi tim z DX,ja bych taky urcite sel do toho z DX mit penize tak ho beru hend ani nevaham ja zase právě nevim jestli nemam rovnou jít do toho DSI protože má docela větši dysplay a líp by se na tom hrálo ale nevim no moc peněz se mi od toho vrážet nechce takže asi pujdu do toho z DX a kdo by byl laskav mohl mi ho odtamtud koupit ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 http://www.dealextreme.com/details.dx/sku.21499 šel bych teda do tohohle a ještě je tam na ot od nich nějaká záruka ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
suicide_duck Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Zaruka je..musel bys to ale poslat zpet do Ciny :),jinak DSi by te stalo dost,neco kolem 4000,navic nema GBA slot..coz je o stovky(mozna tisice)her mene...8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Zaruka je.. ale jak pise s_d.. Kdyz jsem z dx objednaval, tak vzdy ok.. A DSka jsou na poruchy chude :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 jste blazni.. ja bych do toho nesel, zvlast kdyz tady sezenes pouzity treba taky za tu dvojku, ale aspon mas moznost si to vyzkouset pred koupi.. no ale kdyz na to nekdo ma, proc ne ;) jeden z mnoha: http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-212~threadid.335243 Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Zaruka je..musel bys to ale poslat zpet do Ciny :),jinak DSi by te stalo dost,neco kolem 4000,navic nema GBA slot..coz je o stovky(mozna tisice)her mene...8) ok a našel by se někdo kdo by mi mohl koupit to ndsl ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Ursus1468622888 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Lite z Dealu? Už půl roku pravidelného a častého hraní a bez problémů. Mám doma i Lite z obchodu, tak jsem to porovnával. Ta z DX je prostě nějaké NDS překrytované novým krytem. Každopádně nevylučuju, že jsem měl štěstí na slušný kus. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 jste blazni.. ja bych do toho nesel, zvlast kdyz tady sezenes pouzity treba taky za tu dvojku, ale aspon mas moznost si to vyzkouset pred koupi.. no ale kdyz na to nekdo ma, proc ne ;)jeden z mnoha: http://www.dealextreme.com/forums/Forums.dx/Forum.-212~threadid.335243 Blazen jsi mozna ty. Ja osobne jsem objednaval nekolika lidem zde z fora a NIKDO z nich nemel zadny problem (krom toho, ze to prislo az po 3-4 tydnech :D ). Pouzity a repas je dost velkej rozdil. Repas je prakticky nove.. Ochranne folie, bez skrabanecku, v krabici, s prislusenstvim... ok a našel by se někdo kdo by mi mohl koupit to ndsl ? Klidne ti to koupim. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 jak rikam, kazdyho vec, jsou to jeho prachy.. a repasovana konzole je proste stara v novy krabici Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 jak rikam, kazdyho vec, jsou to jeho prachy.. a repasovana konzole je proste stara v novy krabici .. a pouzita konzole je stara bez krabice ... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 .. a pouzita konzole je stara bez krabice ... Ano, ale opakuji - mas moznost si ji vyzkouset pred koupi. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Steph Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 .. a pouzita konzole je stara bez krabice ... ok mohl by si mi ji teda obednat ? odkaz sem ti poslal v soukromy zprave a jenom kolik se plati postovny ? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
nekdoa Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 0 , - Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.