*Dave* Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 lidi pls hel ja nevim co mam udelat v eragonovi s tema kamenama na tom moste :D jesi vito co myslim :D diky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lee Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 Zkus na ne pouzit tu jeho kouzelnou silu. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
LukDM Odesláno Duben 15, 2007 Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 myslim že když máš někde kameny tak je máš většinou chytit a po něčem hodit Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
*Dave* Odesláno Duben 15, 2007 Autor Nahlásit Share Odesláno Duben 15, 2007 no jo ale jak mě ničim vzit nejdou :-/ :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SURESH Odesláno Duben 5, 2008 Nahlásit Share Odesláno Duben 5, 2008 Mám na začátku Eragona stejný problém ty kameny jsem kolečkem sebral letěl s nima na tupé vlky a z hora po nich házel ale nic se nestalo zabil jsem asi čtyři vlky a nic,taky jsem použil trojuhelník pro zaměřovač na zemi a pár kamenů po vlcích hodil taky nic!fakt nevím co dělat Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
lachimalaif Odesláno Květen 2, 2008 Nahlásit Share Odesláno Květen 2, 2008 Mám na začátku Eragona stejný problém ty kameny jsem kolečkem sebral letěl s nima na tupé vlky a z hora po nich házel ale nic se nestalo zabil jsem asi čtyři vlky a nic,taky jsem použil trojuhelník pro zaměřovač na zemi a pár kamenů po vlcích hodil taky nic!fakt nevím co dělat jj já mám úplně ten samý problém, dostal se už vůbec někdo dál???? :-) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.