Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

prosím pomoc

palos

Recommended Posts

zdravim, nevim to jistě ale uživatel emosss mě nejspíš podvedl při výměně...

poslal jsem mu DS které mu minulý čtvrtek přišlo a řekl že obratem odesílá ipod touch. Ipod prý odeslal až v pondělí jako obchodní balík. Nic mi ještě nedorazilo domů a když chci po něm číslo balíku tak mi nato neodepisuje:( už dva dny. Včera večer tu ještě byl, má to napsané na profilu. Prosím pomocte mi co mám dělat, emosss furt neodepisuje

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• Odpovědi 60
  • Vytvořeno
  • Poslední odpověď

Nejvíc přispívající

Nejvíce příspěvků v jednom dni

Nejvíc přispívající

Jednoduše se u něj stav,případně si po cestě kup pepřák nebo boxera,aby jsi měl výhru jistou,zeptej se,kde je ipod a když řekne že ho nemá,ven si DS a ještě si vem něco z jeho bytu za to,že jsi musel přijet...Jestli máš uloženou historii jak jste se domlouvaly,tak by na tebe tušim nemohl podat trestní oznámení..jestli by si to vůbec zkusil po tom co by jsi přijel :))

Věk: 16 ....

tak jeho rodiče to jistí...

Odkaz ke komentáři

Jednoduše se u něj stav,případně si po cestě kup pepřák nebo boxera,aby jsi měl výhru jistou,zeptej se,kde je ipod a když řekne že ho nemá,ven si DS a ještě si vem něco z jeho bytu za to,že jsi musel přijet...Jestli máš uloženou historii jak jste se domlouvaly,tak by na tebe tušim nemohl podat trestní oznámení..jestli by si to vůbec zkusil po tom co by jsi přijel :))

Věk: 16 ....

tak jeho rodiče to jistí...

tak za prvy: tvoje kecy nejsou k tematu, zadruhy je mi 14.... zatreti v pondely posilam.... za ctvrty cau

Odkaz ke komentáři

To co jsem napsal je k tématu...Jakto,že můžeš na poště přebrat zásilku,když je ti teda 14 a nemáš občanku??A proč máš tady na C-F napsáno,že je ti 16??Ty jsi asi dylinka ne?

A já mám zato,že ve 14 letech se výplata nebere... :D:D:D

s DSkem se rozluč ;)

Odkaz ke komentáři

To co jsem napsal je k tématu...Jakto,že můžeš na poště přebrat zásilku,když je ti teda 14 a nemáš občanku??A proč máš tady na C-F napsáno,že je ti 16??Ty jsi asi dylinka ne?

s DSkem se rozluč ;)

v pondeli mi to ma odeslat (ten ipod) tak to asi bude v pohode, zatim klidne LOCK

Odkaz ke komentáři

s DSkem se rozluč ;)

Taky uplne miluju, kdyz si deti tady pripisujou vyssi vek.:roll::cheesygrin:

EDIT : Hmmm...gratulace.

Odkaz ke komentáři

ale mam takovej malej dotaz muzes nam ostatnim vysvetlit todle

zdravim, nevim to jistě ale uživatel emosss mě nejspíš podvedl při výměně...

poslal jsem mu DS které mu minulý čtvrtek přišlo a řekl že obratem odesílá ipod touch. Ipod prý odeslal až v pondělí jako obchodní balík. Nic mi ještě nedorazilo domů a když chci po něm číslo balíku tak mi nato neodepisuje už dva dny. Včera večer tu ještě byl, má to napsané na profilu. Prosím pomocte mi co mám dělat, emosss furt neodepisuje

kdyz tady pak pises ze to budes posilat teprve todle pondeli

emosss napsal

tak za prvy: tvoje kecy nejsou k tematu, zadruhy je mi 14.... zatreti v pondely posilam.... za ctvrty cau

tak ze to chapu dobre tak ze kdyby sem ten chudak nenapsal ze by si mu nic neposlal????

emosss zadam potobe menem sech pokud muzu vysvetleni dekuji predem

Odkaz ke komentáři

počkej počkej, já to teda taky moc nechápu, když už ses do té diskuze zapojil, tak bys to mohl vysvětlit do zdárného konce.. buď popři, co píše palos o odesílání tehdy a tehdy, nebo přiznej, že tvoje chování je mírně nesolidní!

EDIT: jacomo: kurňa teď jsem rozluštil to MENEM SECH :D :D :D jsi drsný :D já si myslel, že ho zaklínáš

Odkaz ke komentáři

emosss , trošku navedený , ne ? :)

Když lžeš o tvém věku,nedivil bych se,kdyby byla pravda palosova verze.

Každopádně tvoje chování je hnusný , takže kdyby to bylo na mě,tak k tobě skočím na návštěvu a vyčistím s tebou pár chodníků,ale to je můj názor na věc :)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu