palos Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 zdravim, nevim to jistě ale uživatel emosss mě nejspíš podvedl při výměně... poslal jsem mu DS které mu minulý čtvrtek přišlo a řekl že obratem odesílá ipod touch. Ipod prý odeslal až v pondělí jako obchodní balík. Nic mi ještě nedorazilo domů a když chci po něm číslo balíku tak mi nato neodepisuje:( už dva dny. Včera večer tu ještě byl, má to napsané na profilu. Prosím pomocte mi co mám dělat, emosss furt neodepisuje Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Adresu máš? Najít a vysvětlit si to face 2 face Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
.Den Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Bud cekej a doufej, ze to fakt prijde, nebo cekej a ani nedoufej. Vic moznosti bohuzel realne nemas. Krome te od Fautzi, ale pochybuju, ze si ji vyberes. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 no adresu mám když jsem muto posílal ale co z toho mam když ho zbiju... raději bych ten touch .den: jj asi nic jiného dělat nemůžu ale kdyby mi aspon odeslal to číslo balíku tak bych si tam zavolal a zjistil co se stalo. ale on furt nepíše Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Lachtan Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ...censored... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 no nevím kolik muje ale mohu tu napsat jméno emossse jestli ho někdo neznáte.. je z kutné hory Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 co plasis? omg dneska mam vyplatu v pondely posilam... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Jednoduše se u něj stav,případně si po cestě kup pepřák nebo boxera,aby jsi měl výhru jistou,zeptej se,kde je ipod a když řekne že ho nemá,ven si DS a ještě si vem něco z jeho bytu za to,že jsi musel přijet...Jestli máš uloženou historii jak jste se domlouvaly,tak by na tebe tušim nemohl podat trestní oznámení..jestli by si to vůbec zkusil po tom co by jsi přijel :)) Věk: 16 .... tak jeho rodiče to jistí... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Jednoduše se u něj stav,případně si po cestě kup pepřák nebo boxera,aby jsi měl výhru jistou,zeptej se,kde je ipod a když řekne že ho nemá,ven si DS a ještě si vem něco z jeho bytu za to,že jsi musel přijet...Jestli máš uloženou historii jak jste se domlouvaly,tak by na tebe tušim nemohl podat trestní oznámení..jestli by si to vůbec zkusil po tom co by jsi přijel :))Věk: 16 .... tak jeho rodiče to jistí... tak za prvy: tvoje kecy nejsou k tematu, zadruhy je mi 14.... zatreti v pondely posilam.... za ctvrty cau Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 To co jsem napsal je k tématu...Jakto,že můžeš na poště přebrat zásilku,když je ti teda 14 a nemáš občanku??A proč máš tady na C-F napsáno,že je ti 16??Ty jsi asi dylinka ne? A já mám zato,že ve 14 letech se výplata nebere... :D:D:D s DSkem se rozluč ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 To co jsem napsal je k tématu...Jakto,že můžeš na poště přebrat zásilku,když je ti teda 14 a nemáš občanku??A proč máš tady na C-F napsáno,že je ti 16??Ty jsi asi dylinka ne?A já mám zato,že ve 14 letech se výplata nebere... :D:D:D s DSkem se rozluč ;) v pondeli mi to ma odeslat (ten ipod) tak to asi bude v pohode, zatim klidne LOCK Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
parak Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 To co jsem napsal je k tématu...Jakto,že můžeš na poště přebrat zásilku,když je ti teda 14 a nemáš občanku??A proč máš tady na C-F napsáno,že je ti 16??Ty jsi asi dylinka ne?A já mám zato,že ve 14 letech se výplata nebere... :D:D:D s DSkem se rozluč ;) Taky uplne miluju, kdyz si deti tady pripisujou vyssi vek.:roll::cheesygrin: EDIT : Hmmm...gratulace. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 njn uvidite v utery az mu to prijde.... od kazdyho budu chtit omluvu:P Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Dark_user Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 jedinej kdo by chtel od tebe omluvu je palos. Zaco bys chtel omluvu? LOL... ty si fakt spocítej kolik ti je: v profilu maš 16, tvrdís nam ze ti je 14, na svem blogu pises 15 :roll: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Smaky Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 v pondeli mi to ma odeslat (ten ipod) tak to asi bude v pohode, zatim klidne LOCK Věříš tomu ? :)) Jinak odemě omluvu nečekej...A kdyby ti nic neposlal,tak víš co dělat ;) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
jaccomo Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 ale mam takovej malej dotaz muzes nam ostatnim vysvetlit todle zdravim, nevim to jistě ale uživatel emosss mě nejspíš podvedl při výměně... poslal jsem mu DS které mu minulý čtvrtek přišlo a řekl že obratem odesílá ipod touch. Ipod prý odeslal až v pondělí jako obchodní balík. Nic mi ještě nedorazilo domů a když chci po něm číslo balíku tak mi nato neodepisuje už dva dny. Včera večer tu ještě byl, má to napsané na profilu. Prosím pomocte mi co mám dělat, emosss furt neodepisuje kdyz tady pak pises ze to budes posilat teprve todle pondeli emosss napsal tak za prvy: tvoje kecy nejsou k tematu, zadruhy je mi 14.... zatreti v pondely posilam.... za ctvrty cau tak ze to chapu dobre tak ze kdyby sem ten chudak nenapsal ze by si mu nic neposlal???? emosss zadam potobe menem sech pokud muzu vysvetleni dekuji predem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 znova: uz je to vyrizene s palosem, bavite se tady zbytecne Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
shai_tan Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 počkej počkej, já to teda taky moc nechápu, když už ses do té diskuze zapojil, tak bys to mohl vysvětlit do zdárného konce.. buď popři, co píše palos o odesílání tehdy a tehdy, nebo přiznej, že tvoje chování je mírně nesolidní! EDIT: jacomo: kurňa teď jsem rozluštil to MENEM SECH :D :D :D jsi drsný :D já si myslel, že ho zaklínáš Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
emosss Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 vcera palosovi ipod prisel takze je to vyrizene BYe ALL Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 emosss , trošku navedený , ne ? :) Když lžeš o tvém věku,nedivil bych se,kdyby byla pravda palosova verze. Každopádně tvoje chování je hnusný , takže kdyby to bylo na mě,tak k tobě skočím na návštěvu a vyčistím s tebou pár chodníků,ale to je můj názor na věc :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Nenavidím tydle hňupki , kteří ti napíšou že něco poslali a přitom neposlali nic .... případ Emosse :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
SpOoKy_Cz_ Odesláno Srpen 12, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 Jj,spíš případ total demence :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 12, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 12, 2009 zamykam , palos kdyztak napis kdyby byly nejake problemy a ja ti to odemknu... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
palos Odesláno Srpen 13, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 lidi dal jsem to do opravny aby mi přepájili baterku a oni to udělali úplně krásně a správně, ale ipod pořád nefunguje. emosss me asi doopravdy podvedl:( co mám dělat? myslíte že když se sním domluví tak opravu zaplatí? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Fautzi Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Pokud si chces snim domluvit tak rikam zajed si za nim a hezky si to vyrikej popripade mu naprav fasadu adresu mas tak neni co resit klidne si tam zajed i s vice lidma pokud to nemas daleko Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.