Falifaxis Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Tato hra byla už předvedena na letošním E3 a chtěl bych vědět, jaký máte vy ostatní názor na tuhle hru. Já osobně se na ní těším a už jsem si objednal body a už netrpělivě čekám na 19.8. http://www.youtube.com/watch?v=RNcIIgeoctc&feature=fvst Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
ojtisek Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 Na tuhle hru se opravdu těším, myslím že bude hodně bombová, doslova. Snad nejlepší hra ve 2D pohledu. Dělají to přece autoři Gears of War, a to zaručuje úspěch:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
bonoman1 Odesláno Srpen 20, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 20, 2009 Tak jsem hrál včera demo, a zatím super hratelnost. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Hrajete už někdo tohle na pohled parádní 2Déčko? A jak trvá dlouho? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Na 100% to bude odhadem tak 20- 30 hodin. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 7, 2009 Na 100% to bude odhadem tak 20- 30 hodin. To si ze mě dělaš jako srandu?? Tolik mít nemůže a tady píšou trochu něco jinýho http://bonusweb.idnes.cz/xbox360/recenze/shadow-complex-hitovka-za-malo-penez-dvu-/clanek.A090901_150518_bw-xbox360-recenze_vdp.idn už v mínusu nahoře se píše kratší hlavní režim!? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
tada Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Hrajete už někdo tohle na pohled parádní 2Déčko? A jak trvá dlouho? No hele, hrál jsem na normal a se všema najítýma předmětama a celou prozkoumanou mapou to dalo odhadem 10-12h. Ale ta hra se dá hrát pořád dokola (zrovná rozjíždím na insane obtížnost), je fakt super. Takže pokud rozmýšlíš jestli koupit nebo ne, tak určitě doporučuju8) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mígl Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 No hele, hrál jsem na normal a se všema najítýma předmětama a celou prozkoumanou mapou to dalo odhadem 10-12h.Ale ta hra se dá hrát pořád dokola (zrovná rozjíždím na insane obtížnost), je fakt super. Takže pokud rozmýšlíš jestli koupit nebo ne, tak určitě doporučuju8) Další utvrzující dúkaz ke koupi,už aby byli ty MS points..:) Díky tada.. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
:.Dragunov.: Odesláno Září 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 8, 2009 Doporucuju take...Nejdokonalejsi arkadovka co jsem zatim hral... Herni doba kdy jsem posbiral 100% predmetu jsem mel taky kolem 10hodn... KUPUJ! :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
placek Odesláno Září 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Září 10, 2009 To si ze mě dělaš jako srandu?? Tolik mít nemůže a tady píšou trochu něco jinýho http://bonusweb.idnes.cz/xbox360/recenze/shadow-complex-hitovka-za-malo-penez-dvu-/clanek.A090901_150518_bw-xbox360-recenze_vdp.idnuž v mínusu nahoře se píše kratší hlavní režim!? Tak zkus najít všechny bonusy na nejtěžší obtížnost a uvidíš! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sichaque Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Chtěl bych se zeptat, jestli jde nějak sehnat hra shadow complex, když nemám konzolu on-line. Díky! Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sichaque Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Už jsem se o něčem podobným dočetl v příspěvku hned pod tímto. http://console-forum.net/showthread.php?t=77518 Omlouvám se, LOCK prosím... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Rabb1t Odesláno Prosinec 22, 2009 Nahlásit Share Odesláno Prosinec 22, 2009 Taky premyslim o teto hre a co tady ctu,tak koupi rozhodne chybu neudelam. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.