Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

Shadow Complex

Falifaxis

Recommended Posts

Tato hra byla už předvedena na letošním E3 a chtěl bych vědět, jaký máte vy ostatní názor na tuhle hru. Já osobně se na ní těším a už jsem si objednal body a už netrpělivě čekám na 19.8.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

• 2 weeks later...
  • 3 weeks later...
Na 100% to bude odhadem tak 20- 30 hodin.

To si ze mě dělaš jako srandu?? Tolik mít nemůže a tady píšou trochu něco jinýho http://bonusweb.idnes.cz/xbox360/recenze/shadow-complex-hitovka-za-malo-penez-dvu-/clanek.A090901_150518_bw-xbox360-recenze_vdp.idn

už v mínusu nahoře se píše kratší hlavní režim!?

Odkaz ke komentáři

Hrajete už někdo tohle na pohled parádní 2Déčko? A jak trvá dlouho?

No hele, hrál jsem na normal a se všema najítýma předmětama a celou prozkoumanou mapou to dalo odhadem 10-12h.

Ale ta hra se dá hrát pořád dokola (zrovná rozjíždím na insane obtížnost), je fakt super. Takže pokud rozmýšlíš jestli koupit nebo ne, tak určitě doporučuju8)

Odkaz ke komentáři

No hele, hrál jsem na normal a se všema najítýma předmětama a celou prozkoumanou mapou to dalo odhadem 10-12h.

Ale ta hra se dá hrát pořád dokola (zrovná rozjíždím na insane obtížnost), je fakt super. Takže pokud rozmýšlíš jestli koupit nebo ne, tak určitě doporučuju8)

Další utvrzující dúkaz ke koupi,už aby byli ty MS points..:)

Díky tada..

Odkaz ke komentáři

To si ze mě dělaš jako srandu?? Tolik mít nemůže a tady píšou trochu něco jinýho http://bonusweb.idnes.cz/xbox360/recenze/shadow-complex-hitovka-za-malo-penez-dvu-/clanek.A090901_150518_bw-xbox360-recenze_vdp.idn

už v mínusu nahoře se píše kratší hlavní režim!?

Tak zkus najít všechny bonusy na nejtěžší obtížnost a uvidíš!
Odkaz ke komentáři

• 3 months later...

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu