kuba741 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ¨custe takze jsem instalnul widle 7 no a treba mi padnou 10 minut pak za 4hodky za pul hodky atd atd neni to jednou za 2 hodky pada to nepravidelne je to taka modra obrazovka s chybama nebo jak bych to rekl kdo poradi dostane 115 credits:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Kapr Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 ¨custe takze jsem instalnul widle 7 no a treba mi padnou 10 minut pak za 4hodky za pul hodky atd atd neni to jednou za 2 hodky pada to nepravidelne je to taka modra obrazovka s chybama nebo jak bych to rekl kdo poradi dostane 115 credits:D co mas za PC?jakou konfiguraci? Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Podívej se na teploty CPU a GPU (slouží na to speed fan,ati tool atd.) Koukni se,jestli máš všechny správný ovladače,případně je aktualizuj.Jinak nevim Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 moje pc: zdroj ec 350w cpu:amd athlon X2 4000+ 2x2,1ghz gk:msi radeon hd4650 1gb ddr2 ram:a-data 2gb ddr2 jinac kdyz jsem ml visty a xp takmi to nedelalo no:Da s tema ovladacema nevim to tim bejt nemuze ne?:D jinak v casu mam 2 vetracky navic jeste dneska jsem jeden kupoval tak nevim teplotou to byt nemuze asi:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Em3R Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 u přehřívaní nenaskakují BSOD spíše problém s ovladači či hardwarem Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Electropunker Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Neni to tohle? http://technet.idnes.cz/ve-windows-7-je-pry-kriticka-chyba-jde-o-funkci-systemu-uklidnuje-microsoft-1u5-/software.asp?c=A090806_202824_software_kuz Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 jj to je ono xDDDDDDDDDDDDDDDDDD Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Smaky Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Tak to ti nezávidim,já mám windows 7 a ještě se mi to nestalo..snad ani nestane :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 jn at se ti to nestane nepruju ti to sna d microsot neco vyda nakej patch ci co:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kuba741 Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 tak jsem chtel instalnout 7cky na notas 128 mb ram no a nechtelo me to pustit na instalaci pritom na youtubu jsem videl videjko se 7mickama na tom notaku:D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 pro windows 7 je potreba alespon 1gb ram Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
kuba741
¨custe takze jsem instalnul widle 7 no a treba mi padnou 10 minut pak za 4hodky za pul hodky atd atd neni to jednou za 2 hodky pada to nepravidelne je to taka modra obrazovka s chybama nebo jak bych to rekl kdo poradi dostane 115 credits:D
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
10 odpovědí na tuto otázku
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.