Neo.... Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 Z nedočkání na GT jsem si stáhl GT2 na PSX(už dávno) a docela to hraju, ale začal jsem si říkat, jestli to hraju dobře, tak bych se rád na něco zeptal. Tak za a) jak rychle vydělat peníze neboli jak vůbec vydělat peníze? Protože když si konečně vydělám na nějaký auto, tak s ním mohu jet jen pár závodů za pár šupů a nevydělá si ani samo na sebe. Mám jezdit pořád ty samé závody dokola? Jinak jezdím ty endurance, ale to bohužel nejde vždycky. a k těm se váže dotaz b b) V prvním endurance závodu jsem vyhrál Denso Supra blablabla a jel jsem s ním druhý, kde jsem všem hned ujel protože to je dobrý auto, tak jsem si řekl fajn 500 000 zadarmo(za dve hodiny času no). bylo to 60 kol a já 10x měnil kola. Je to normální? Jde mi o to jestli bych takhle vyhrál závod proti ostatním soupeřům se stejně silnými vozy, jestli by oni taky pořád měnili kola. A jestli to není normální, tak kde je chyba? jízdní styl bohužel moc změnit nejde protože zmáčknu šipku a auto smykuje a to samý brzda. c) Rally- které auto je vhodné na rally? Koupil jsem si EVO VI a myslím že jsem do něj narval všechen tuning a stejně se v rally moc neosvědčil. d) pokud máte nějaké tipy do této hry, tak je rozhodně napište;) díky Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
poWer1468622765 Odesláno Srpen 7, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 CaWeS....... 1. než začnu radit....jsou to jen věci z mé hlavy a nemusí to být vůbec pravda kdyby tady někdo zaznamenal mojí chybu tak ať mně opraví a ne hned nenadává že to tak vůbec neni a že sem č***k atd..... a)Tak já bych ti radil si nejdříve udělat všechny licence co jen jdou a po té teprve jezdit závody a vydělávat....čím větší třída vozů, a těžší license je na to potřeba, tím více peněz di na tom závodě vyděláš.... b)S tima kolama jsem to mněl takéééé.Musel jsem hodně mněnit když to bylo na hodně kol. c)Nejlepší auto na rally je asi Micubishi paek version ale to je až na konci za 2melouny $.... ale je to jedno, jaké auto na závody v rally ale nej je když má náhon 4x4 a koupíš mu gumy na rally. d)Pár jsem ti sem toho napsal....:arrowu::cheesygrin: (prosimvás nevíte jak bych to spustil na GEN 5.03 ChickHen....Dcla bych si to zahral...) (díkez):thx: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Neo.... Odesláno Srpen 7, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 7, 2009 díky... licence mám všechny(chtěl jsem si vyzkoušet auta:cheesygrin:) a jinak uvidím no... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
mistel Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 no, jak našetříš 2000 000, tak investuj do Suzuki Escudo, já když jsem GT 2 hrál poprvý, tak jsem to koupil a nemohl jsem si to vynachválit :) .. best na rally i na silnici, 4x4 takže nejde do smyku, ujedeš všem hned při rozjezdu atd.. když jsem to hrál podruhý, tak jsem si našetřil na Vipera a pak na Orecu atd.. no s Escudem mi to přišlo celkem srabácký, když tě nikdo nedožene... jinak už nevim jaký závody to jsou, ale měl jsem i systém, který mám jet závody za který auta, a s těma autama jsem buď jezdil, nebo je prodával, každopádně to šlo nehorázně rychle a tak po 2 hod. hraní jsem už měl slušnou část hry za sebou (licence už jsem udělal hned na začátku, včetně S :)) ... škoda, že na PSP si to moc nezahraju, protože po závodě se to sekne a musim restartovat PSP:cry: Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
sysasysa Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 a) Udělej si licence. Když uděláš všechny testy v jedný licenci na zlato, tak odemkneš auto, takže tim i trochu snížíš útratu za auta. b) Já teda nemám nahráno tolik, ale v nějakym tom enduru asi na 30 kol sem taky měnil. Ale nemusíš měnit tak často. Měnil sem asi po 15 kolech. c) Jo to by me taky zajímalo. Mám Imprezu a vůbec to nedávám. d) Ohledně toho jízdního stylu-zmačkni home, nastavení ovladače a tam si prohoď analig za šipky (Šipky L2 R2 a analog jako šipky) pak by se ti to mělo hrát líp. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
fatalis Odesláno Březen 31, 2010 Nahlásit Share Odesláno Březen 31, 2010 mam na začatku 10 tisic a nemuzu si vybrat auto :D Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
WICKERMAN1468625268 Odesláno Září 5, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 5, 2010 Jooo tohle je pecka gameska, mimochodem dnes jsem sehnal jak GT 1 tak GT 2, doma je GT 3- Aspec,GT 4 a tedka už chybí jen GT 5 a mám celou kolekci :D Prolog atp. nepočítám :) Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
stiifii Odesláno Září 6, 2010 Nahlásit Share Odesláno Září 6, 2010 Tak sic jsem novy ale hned zacnu radit GT2 na psx sem se nahral moc a moc... takze ty prachy lze tu hru rozjet celkem rychle licence jsou zaklad pak nejaky auto z bazace (toyotu nebo misaka nebo tak s co nejvic konikama) pak jen lehce vydelat na tech prvnich par open zavodech nebo nvm presne a pak kdyz date ty zavody jak tam jsou ruzna omezeni (FF,RWD,MR chalenge a tak) tak si najdete muscle cars nebo neco takovyho a myslim ze je to kdyz to otevrete ten zavod uprostred jede se na to mestskym okruhu da se to vyhrat s autem kolem 200-250 kdyz ste sikovny a odmenou Vam budou nejaky drobny za vyhru a hlavne dostanete new car je to mustang shelby ma milion koni ale neda se snim jezdim prodam bum a mam 75000t koupim delta integrale lehce potunit dam si ten zavod v klidku 4x a mam 300t da se jezdit do nekonecna:) za B) jo kola menis ja ty zavody vyhraval o nekolik kol ale nikdy sem to nejel sam dycky s kamosem a stridali se po 5ti kolech.... za C to rally me nikdy moc nebavilo daj se na to koupit ty spec za pul mega...hlavne si zkontroluj jestli mas koupeny a nasazeny DIRT pneu bez nich to nejede:)....za D dalsi typ az budes mit konkurence schopny auto do 591bhp tak je tam nekde zavod na midfiel raceway a tam pak dostanes auto ktery prodas za 250000t a to uz se pak vydelava v klidku... GT zdar Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.