andre06 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Hledám nějakého grafika, který by mi co nejdříve vytvořil banner o velikosti 88x31px. Potřebuji ho pro forum www.bboy-forum.cz, viz můj podpis. Nejlepší a nejrychlejší návrh odměním credits a thanks. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cool.Majkl Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Andre, musíš napsat víc podrobností...a mělo by to bejt spíš v sekci Obchody s Credits.... Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
andre06 Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Víc podrobnostíé není třeba, vzhled nechávám na grafikovi jak se mu to povede a credits, to se domluvím až přímo s člověkem, který to vytvoří, kolik bude chtít. Jinak sekce obchody s credits jsem si nevšiml. Citovat Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts
Přidej se do diskuze
Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.