patriotcz Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Ahoj, mám dotaz na hru kterou hraju NEED FOR SPEED UNDERGROUND 2 (platinum verze the best of playstation2), při hře používám klasický ovladač nemám volant nevím jaký si koupit (nějaký levný), ale ted k dotazu nefugují mi ,cheaty, přes ovladač dualshock2 kde mám mačkat L2, L3 a R2, R3. např. R1, R2 ,Doleva, Doleva, R3 - Extra peníze - 500,000. Musím mít neplatinovou verzi nebo volant který mi to umožní, aby cheaty fungovaly? Prosím poraďte mi. patriotcz Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
neo.a Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 zadavas to tam press start buton? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriotcz Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 dávám to v press start buton, některé kody mi jdou, ale kody kde se mačká L2, L3, R2, R3 tak nefungují. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
playerPS Odesláno Srpen 9, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 A jako L3 a R3 mačkáš co joysticky? Pokud ano, tak nevím. Jedna rada - zkus to bez cheatů. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriotcz Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 hru jsem dohrál bez cheatů na 78%. Mačkám je přes joysticky. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Moderators romeno Odesláno Srpen 9, 2009 Moderators Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 to bude rukama , nemas obe levy ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
patriotcz Odesláno Srpen 9, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 9, 2009 asi ne, možná ty!!! čekal jsem pomoc ne pubertácké kecy!!! Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 Promin :spam: ale co mas z toho ze si das pul mega a koupis si cokoliv? Neni lepsi si na to vydelat? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
M@RKU- Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 dohrál sem tu hru na 112% bez cheatů aj na ps2 v čem je problem ? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 a proč oživujete 2 měsíce starej topik? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jozev Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 A co je natom? dokud to neni zamceny muzes ozivit treba topic stary 2 roky ne? Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
NuM3Ro Odesláno Říjen 10, 2009 Nahlásit Share Odesláno Říjen 10, 2009 1) tu akorát spamuješ a na jeho otázku neodpovíš 2) teď už mu to je nejspíš jedno... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts