snake300 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 :!: Jsem vlastníkem notebook CompaQ Presario 1500 :!: Bohužel nevím jaká by byla vhodná Síťová karta protože ta co tam je, už odešla do nebe :). Našel by se někdo a doporučil by za slušnou cenu ???? :idea: Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 kousalik Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 potřebuješ tam CardBus čili PCMCIA síťovou kartu... najdeš třeba na Alze nebo o něco levněji u CZC... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 manek100 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 nebo muzes zvolit usb síťovku, ale protoze notebook ma jenom usb 1.0 nebo 1.1 ted nevim, tak rychlost bude maximalne 1 Mb/s http://www.krup.cz/?cls=stoitem&stiid=1200 btw. driv jsem mel uplne stejny notas Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 snake300 Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Děkuji za pomoc a můžete dát LOCK :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
0 Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Kup na ebayi/dealextreme a mas to za par korun (skoro doslova)... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Otázka
snake300
:!: Jsem vlastníkem notebook CompaQ Presario 1500 :!:
Bohužel nevím jaká by byla vhodná Síťová karta protože ta co tam je, už odešla do nebe :).
Našel by se někdo a doporučil by za slušnou cenu ???? :idea:
Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky
4 odpovědi na tuto otázku
Recommended Posts