oboda7 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Jelikož u mě je sedění u PC bez muziky stejný, jako hraní fotbalu bez míče (určitě tady nejsem sám) a předělávám si komplet vzhled plochy atd. tak mi už prostě WMP nestačí a chci pořádný přehrávač,nemusí to být multimediální, stačí, když dokáže přehrát základní hudební formáty (nemusí to umět přehrát i videa, na to mám jiný soft). Doporučte jaký používáte vy, teď zkoušim Winamp, slyšel sem, že je na tohle dobrý atd..... a ještě dostaz, je nějakej přehrávač, co se dá prostě minimalizovat do toho okýnka v pravo dole (jako icq,skype atd.)??? Díky za rady Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Winamp, foobar - oba se daji minimalizovat do traybaru. Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Heck Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Používám AIMP 2, taky se dá minimalizovat do malýho "řádečku" ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 8, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Winamp, foobar - oba se daji minimalizovat do traybaru. prosím jak??:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Anonymous_ Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 .. u foobaru je tusim volba "minimize to traybar" Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jonny1619 Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 Zkus KMPlayer, ten ti doporučuji já. Dá se používat jako multimediální věc, protože přehraje snad každé video, co existuje a má i bohaté možnosti nastavení zvuku (samozřejmě i videa). Také se automaticky minimalizuje do toho traybaru:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Jarbi Odesláno Srpen 8, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 8, 2009 foobar 2000 - nic jinýho :) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Cartman182 Odesláno Srpen 13, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 13, 2009 Na hudbu doporučuji Winamp a na filmy KMP player ;) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
oboda7 Odesláno Srpen 15, 2009 Autor Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 ok,můžete lock,všem díky:) Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Gloogle Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 Winamp je nejlepsi... Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Falifaxis Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 já jsem si celkem zvykl na Winamp, ale foobar2000 je také přehrávač na úrovni Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Mr.Mysterious Odesláno Srpen 15, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 15, 2009 iTunes- s tim sem rozhodně spokojenej Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
eskimo Odesláno Srpen 16, 2009 Nahlásit Share Odesláno Srpen 16, 2009 iTunes mi příjde hodně těžkopádnej (aspoň pod win), používám foobar2000, kterej mam nastavenej podle svých představ KMPlayer je taky špičkovej - používám taky, ale jen na video, audio sem s nim snad ani nezkoušel Odkaz ke komentáři Sdílet na ostatní stránky More sharing options...
Recommended Posts