Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Wifi usb Zyxel NWD-270N - windows vista


Filip12

Otázka

Zdravím všechny, nemáte někdo zkušenosti s nastavením NWD-270N na windows vista. Potřebuju to k připojení PSP na net. Tak jestli má někdo zkušenosti s timto adaptérem, tak prosím napište. zkoušel jsem už snad všechno, ale nemůžu pořád vytvořit sít a nic jsem tady o tomto adaptéru nenašel.

Předem děkuji za odpovědi

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

6 odpovědí na tuto otázku

Recommended Posts

  • 0

Tak se to pokusim sepsat: Kliknu na centrum sítí a sdílení > spravovat sítová připojení > vyberu bezdrátové připojení k síti - Wireless N-lite USB Adapter (stav nepřipojeno) > zobrazí se okno připojit k síti - vyberu Nastavit připojení nebo sít > zvolim možnost: Nastavit bezdrátový směrovač nebo přístupový bod > kliknu na "další" > začne zjištovat sítový hardware a nastavení > a můžu vybrat ze dvou možností: 1) Konfigurovat toto zařízení ručně (to po mě chce nějaké jméno a heslo) 2) Vytvořit nastavení bezdrátové sítě a uložit je do jednotky USB flash (pro psp asi k ničemu)

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Možná by byla nejlepší varianta kdyby sis koupil nějaký router, který má wifi už od začátku, i nějaké slušné se dají sehnat kolem 7-8 stovek. Taky jsem si koupil kdysi wifi klíč, abych se mohl s psp připojit na net, ale nikdy jsem se nepřipojil, protože to věčně nešlo a to jsem se stím otravoval tolik dlouho, všechno možné zkoušel... Mám ten, na který je tady na fóru přesně návod, ale prostě to nejede:evil:...

Dávno už jsem se na to vykašlal, možná pokud by se ti to nepodařilo rozjet by bylo lepší si prostě koupit ten router, který by byl rovnou kompatibilní s Vistou (nehledě k tomu, že router má samozřejmně mnohem lepší parametry, takže bys měl větší a kvalitnější dosah a možnost své připojení lépe zabezpečit) a měl bys po problémech. Ušetřil by sis tím nervy a hlavně čas:thumbup:

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

  • 0

Tak se o to tědka pokoušim na Windows XP ale když dám '' Nainstalovat sít ručně'' tak tam naskočí chyba: V závislosti na softwaru pro bezdrátové připojení spuštěnému v tomto počítači nemusí průvodce instalací bezdrátové sítě pracovat. Další informace naleznete v článku číslo 871122 v databázi Microsoft Knowledge base na webu microsoft.com.

Nevíte někdo co s tim?

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Návštěvník
Toto téma je nyní uzavřeno, a proto není možné odpovídat.
×
×
  • Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu