Přejít na obsah
  • Vytvořit účet
  • 0

Zalohy her - neukladaji pozice

danthez

Otázka

Zdravím, používám backup launcher a u většiny her se mi neukládají pozice. U Legend of zelda se ukládají v pohodě, ale např u star wars the force unleashed mám obsazený slot i s výpisem herního času, během hraní ok, ale když hru vypnu a zapnu tak slot vypadá ok, ale když dám načíst tak hraju od začátku. To samé v madworld. V mario galaxy to prozměnu nezačíná od začátku (tutorialu), ale od první kapitoly. Je to problém backup launcheru (používám verzi s USB podporou z tutoriálu v této diskuzi), nebo může být problém i v samotné wii? Díky

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

3 odpovědi na tuto otázku

Recommended Posts

• 0

Začínám mít pocit, že problém je spíš mezi (u pc bych napsal mezi klávesnicí a žídlí, u wii je za mnou jen zeď :) ). Přítelkyně teď hrála delší dobu mario galaxy a uložil se jí druhý level. Takže se to asi nedá uložit během pokoření planetek, ale až po galaxii. Je ale zavádějící, že mám možnost dát kdykoli uložit. Jsem asi zvyklý z PC (wii je má první konzole), že když mám možnost uložit, tak se to opravdu uloží. Zkusím teď projet SW force unleashed celé kolo za Darth Vadera, možná se to pak taky uloží. Je to prostě pro mě zmatené...

Odkaz ke komentáři

• 0

u SWFU se uklada vzdy jen po celych urovnich :) tedy az do doby dokud se neobjevis na sve lodi... ty male ulozeni v prubehu jsou jen check pointy (kdyz umres vrati te to k nim)

Taky jsem obcas mel pocit ze to neuklada :) ale musis davat pozor kdy to uklada :) a kdy to jen dela check point (u hodne her)

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpověď na tuto otázku...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu