Přejít na obsah
  • Vytvořit účet

PayPal poplatky

Sim3to

Recommended Posts

Chtel jsem se zeptat jestli neznate nejaky zpusob jak snizit poplatky na paypal? Jako nejakej lepsi ucet kde by byl mesicni pausal by me netrapilo kdyby procenta byly mensi. Na googlu jsme nasel zatim 2 - jeden kde musim prodavat jako hovad0 a ta druha mass pay - kde i pri malych platbach se plati o hodne min, ale nemam to otestovane.

Proto se vas chci zeptat jestli ma nekdo tady z vas nejakou zkusenost s mensima poplatkama, s funkci mass pay a s jinyma, popripade jakyma. Diky za rady.

Snad tak pomuzu i jinym uzivatelum :)

EDIT : pro upresneni, mam zajem na snizeni poplatku kdyz mi nekdo posle penize.

Odkaz ke komentáři
Sdílet na ostatní stránky

Jaký volí druh platba a kolik to bývá věčinou peněz jestli smím vědět?

Já včera poslal 20 dolarů a poplatek byl 0,1 což není zase tak hrozné.

tak to je hodne slusna cena za ten prevod. No, slo by asi o platby od 5-40 dolaru. Byl bych vdecny za nejake blizsi info, jak se penize posilali (co se vyplnilo atd) ze byly strzeny jen 0.1 (coz je fakt bomba cena :D Normalne by to bylo tak 2 dolary)

Odkaz ke komentáři

Nevim mass pay.. Ale X-Pay nebo jak je to nazvany.. Proste hromadna platba .. treba na ebayi :) Nakoupis nekolik veci a pak zaplatis vsechny najednou (at uz je to od kterehokoliv prodejce).. Proste hromadne na jednu adresu, hromadna platba a o rozdeleni platby uz se postara system..

Poplatky na paypalu jsou vzdy dle kurzu na xe.com/ucc + 10 CZK + 8.3% z te castky.. Krome procent jsem si tim na 100% jisty :) (u procent si nepamatuju PRESNE cislo.. bylo to neco do 10% .. nevim uz presne kolik :) )

Odkaz ke komentáři

Nevim mass pay.. Ale X-Pay nebo jak je to nazvany.. Proste hromadna platba .. treba na ebayi :) Nakoupis nekolik veci a pak zaplatis vsechny najednou (at uz je to od kterehokoliv prodejce).. Proste hromadne na jednu adresu, hromadna platba a o rozdeleni platby uz se postara system..

Poplatky na paypalu jsou vzdy dle kurzu na xe.com/ucc + 10 CZK + 8.3% z te castky.. Krome procent jsem si tim na 100% jisty :) (u procent si nepamatuju PRESNE cislo.. bylo to neco do 10% .. nevim uz presne kolik :) )

Tedka uz je to Mass pay, dneska jsem to hledal i nasel, staci napsat v textovym editoru treba TomasNovak@seznam.cz 150CZK , ulozit to uploadnout to na paypal a pak rikaji ze to ma mensi poplatky, ale prave se chci zeptat jestli to tady na foru nekdo nezkousel a nema s tim skusenost.

Jinak s tema normalnima poplatkama je to hrozny... treba ti nekdo posle kilo a musis ho prosit at prida jeste dvacku aby ti to kilo doslo... Jinak logiku ma ze za nejaky obchodni ucel poplatky budou vetsi nez za nomrlani prevod treba me tobe.

Odkaz ke komentáři

Přidej se do diskuze

Můžete přidat přidat příspěvek a zaregistrovat se později. Pokud máte úcet, přihlašte se.

Návštěvník
Odpovědět na toto téma...

×   Vložili jste obsah s formátováním..   Odstranit formátování

Only 75 emoji are allowed.

×   Váš odkaz byl automaticky načten a vložen..   Zobrazit jako odkaz

×   Váš předchozí obsah byl obnoven.   Vymazat obsah

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.

• Vytvořit...

Důležitá informace

Tento web používá k poskytování služeb a k analýze návštěvnosti soubory cookies. Více informací naleznete v Zásady ochrany osobních údajů a Pravidla webu